Привет на всички ел.пушачи!От другата седмица смятам да се увеличите с още един.Спрях се на Joe eGo-T.Искам да питам някой има ли впечатления от този модел.
Привет на всички ел.пушачи!От другата седмица смятам да се увеличите с още един.Спрях се на Joe eGo-T.Искам да питам някой има ли впечатления от този модел.
Привет, от няколко дни я пуша его-Т , за сега съм доволен, но доста течност отива с нея, първия ден се дарпаше доста леко но на втория по трудно взе да се дърпа. Иначе е лесна за пълнене и издържа.
Хм и аз съм хвърлил око на eGo T. Доколкото разбрах, при него има съвсем различен тип пълнител - вече не е с кече, което да мокриш, а с нещо като пулверизатор?
Я дайте малко повече информация как се пълни течността, капе ли, някоя друга снимка моля?
Освен комплекта на Joye eGo-T,кажете още какви резервни части да си закупя,за да не закъсам и да посегна към аналоговите.Помагайте!
не знам какво има в комплекта, но за да не закъсаш:
2 зарядни - нещо са калпави за тези батерии и си трябва второ, резервно.
Батериите са добри - 2 стигат.
Атомайзери.... - колкото повече, толкова по-добре
eGo T са съвсем нови и не мога да те посъветвам... поне 3, отделно си вземи и 1-2 стандартни eGo атомайзера - те са за същата батерия, 1-2 306 атомайзера с ниско съпротивление - любимите ми, drip пластмаса за обикновенните eGo атомайзери и за 306 атомайзерите за да не ползваш филтри, а директно да капеш върху атомайзера.
Вземи и допълнителни филтри или както там се казват за eGo T.
Сериозен списък стана, но... това е положението ако искаш да имаш стабилен и сериозен комплект за е-пушене...
Благодаря ти КРИС.Ето това е съдържанието на комплекта:
2 бр. батерии 650 mAh 3.7-4.2V - цвят стомана, покрити с лак
2 бр. стоманени атомизатори за eGo-T
2 бр. предпазители за бутон
7 бр. прозрачни пълнители (задължително е да ги поставите веднъж преди пълнене!)
1 бр. USB зарядно за eGo (възможно е да не зарежда на всички компютърни конфигурации!)
1 бр. зарядно ел. мрежа (220V) към USB - предлаганите от нас модели са с 1200 mAh преходник, който със сигурност няма проблеми със зареждането дори на най-мощните батерии за е-цигари eGo!
Какво мислиш за картомайзерите?
Аз лично с картомайзери не успях да свикна. Може би са подходящи за хора, които пушат по-малко - за мен твърдо не са. Трудно се обслужват, доливането е мъка... не са за мен.
По повод какво да докупиш - оставам си на горното мнение - задължително още атомайзери - аз бих взел друг вид - както съм написал стандартен eGO и 306 за да можеш да сравняваш, още едно зарядно, дрип капачки.
Сигурно въпроса ми е глупав,но нали сега се ориентирам........Та КРИС стандартните eGO и 306 атомайзери дали ще стават за Joye eGo-T,a също и тези дрип капачки?
Здравеите,гледам,че сте набрали скорост това е мн добре. Изпарявам от мн време и трябва да ви кажа,че наи-големия проблем е батерията все ток не стига останалото са консумативи.Вече има и БГ–МОД спрете да си давате парите за китаиски боклуци. Е-го,В–го са добри,но няма да ви казвам колко от тях са ми минали през ръцете докато разбера истината така ,че четете първо и после купуваите.
поздрави и успех с спирането на цигарите .
Абсолютно невярно мнение.
Големият проблем на е-цигарите са атомайзерите. Реотан, работещ при екстремни условия... нормално е да гърми често.
Батериите бяха проблем до излизането на eGo. Този модел обезмисли всякакви скъпи модове, колкото и да им е тъжно на някои хора, опитващи се да печелят от тях.
Аз съм сериозен пушач, изпарявам около 80-100мл течност на месец. Въпреки това, една батерия на ден в повечето случаи ми е достатъчна. Понякога се налага вечер да ползвам втора.
Фактите са - от 4-5 месеца съм с eGo. Купил съм над 10 атомайзера и 2 батерии. Продължавам да съм с двете първоначални батерии и са ми предостатъчни - никога не съм оставал без заредена. Батериите за eGo са и издържливи и качествени. Цената им за предоставения капацитет е повече от приемлива и несравнима с тази на грозни и неясно как работещи модове.
КРИС не искам да споря с теб ,всеки има право на мнение.НО твои са си парите ти се раси обяснявам ти -аз сам с мода и голям ЛР 2 мес нямам проблем.Ти си стои с Е-го
смях за последно бях с В–го наи -добрия и луксозен вариант с по добра бат от Е-го в пъти. Но да си доидем на думата ,разбери от СФ съм и не им правя реклама. Сега разработват нов изпарител, прочети малко.Аз птосто давам съвет за начинащите при полжение ,че ти явно добре изпр нз как ти стига бат,но твоя работа.
Поздрави
ПП:ако март правите поръчка и аз съм вътре.
jboss, Vgo е имитацията на eGo, направена от JSBЦената й е 2 пъти по-ниска от тази на оригинала, да не говорим, че JSB поне доскоро нямаха нормален атомайзер за нея и я предлагаха с псевдо 510-ка. Това, че си си я купил не я определя като луксозна, кичозния диод на края на батерията също не го прави. Та подобни "луксозни" клонинги на оригинала си ги ползвай със здраве, но... недей да ги препоръчваш тук.
Затова говоря вече във втори пост. Не се обиждай, но от мненията ти прозира липса на опит.
Не ме разбирай погрешно - модовете на батерията имаха своя чар и приложение, просто станаха неактуални след излизането на 700+ mAh батерии по много причини. Двете най-важни - неудобни размери и безумна цена.
За VGo, KGo и други клонинги не си заслужава усилието да пиша.
Маи не си ме разбрал,но поне за 1 си прав изпарителя е 510 .За всичко останало е всеки си има право на мнение,моето е доказано.Спора е безмислен аз просто исках да помогна и казвам от какво съм доволен понеже ползвам ЛР ,а мисля ,че ти е ясно какво се случва с батерите на его и вго.
Ами аз ползвам само 306 LR и eGo LR. Какво се случва съм казал - 5-и месец карам с 2 батерии, смятам, че още не малко време ще карам с тях.
Ако това не е достатъчен атестат "какво става с батериите на eGo и vGo"... явно ще се наложи да се допитам до твоя опит. Но поне за мен е достатъчен
eGo и eGo-T са с еднакви батерии. Така че, каквъвто атомайзер става на едното, става и на другото. Тоест, няма проблем да ползваш 306 атомайзер.Първоначално публикувано от sitost
Но дрипче за eGo няма да стане за eGo-T атомайзер.
Otdavna iskah da popitam u4astnicite vyv foruma, znae li niakoi, ama sys sigurnost kakvo e sydyrjanieto na te4nostta za e-cig. 4e e-cigarata e po bezvredna ot istinskata, tova e iasno. No tuk tame se publikuwat materiali, 4e se otdeliali vredni ve6testva. Misylta mi e da se izdiri naistina dostoverna informacia protiv e-cigarite, niama nujda ot postingi ot roda ''nikoi ne te kara nasila '' i t.n. Napravi mi vpe4atlenie 4e proizvoditelite na te4nost ne izpisvat na etiketa sydyrjanie koeto zna4i 4e moje da e razli4no v razli4nite pratki. Predlagam da diskutirame tazi tema, za6toto az sym nov i ne mi sa isni dosta ne6ta. Pozdravi![]()