Последните 4 -ри реда един виц ли е?
Мхм. FearMe просто ме назидава, че не съм бил превелНе, че иска да направи превод на неговия над мен. Нали, бе, бра'чеТ
![]()
Печелиш. Ама пък аз не мога да превеждам
People are usually shocked when they find out I'm not a very good electrician.
---
The biggest difference between men and women is what comes to mind when the word 'Facial' is used.
---
Good thing about lockdown is I've managed to get through 4 books already; don't scoff, that's a lot of colouring!
Този пост е редактиран от Karata; 29-04-20 в 23:43.
В Етиопия не било рядкост да рисуват по иконите Христос и Богородица като черни, а дяволите - като бели...
пък може и да не е виц, а?
- - - - - - - - - -
Уж няма расизъм, а Уил Смит само негри играе?
- - - - - - - - - -
"Дойде и неговото време - най-сетне всички започнаха да държат на чистотата".
Рекламата на Монк
Клетка минава край два грипни вируса.
– Чш, малката! – подсвирва единият.
- Ша та скъсам...
– Умри бе, смотльо!!!
– Казах ли ти? – промърморва другият грипен вирус.
– Станали са всичките супер меркантилни: нямаш ли корона, даже не те и поглеждат!
- Не си отивай! - увещаваше го тя, чупейки отчаяно пръсти.
Но той си отиде все пак... със счупени пръсти.
Мъж се буди посред нощ и гледа до него Смърта. Пита я уплашено:
- Защо си дошла ?
- За душата ти.
Тогава мъжът буди съпругата си и казва:
- Душа, тебе търсят.
В съда в малък град прокурорът призовава свидетел – стара бабичка.
Започва с въпроса:
– Госпожо, вие мен знаете ли ме?
– Разбира се, че ви знам, Го’син Прокурор. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от вас – вие лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ.
Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита:
– Добре Госпожо, а знаете ли адвоката?
– Ама разбира се, че го знам. Знам го Гос’син Адокатчето от бебе дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола. Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е вашата жена.
Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв.
Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва:
– Ако някой от вас, идиоти такива, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата на електрическия стол!![]()
Стоях на опашка в магазина, когато изведнъж госпожата пред мен звучно се изпърдя.
Престорих се, че не съм чул, но тя се обърна и ме попита:
– Чухте ли звука?
С вече насълзени очи и лек световъртеж.казах “ да“.
– Значи не спазвахте социална дистанция. – продължи тя.И отново попита:
– А, усетихте ли миризмата?
Не исках да отговарям, но по изражението на лицето ми можеше да се досети, че уви, но – да.
– Ако сте усетили, значи маската ви е безполезна и лесно ще се заразите с коронавирус – каза тя и добави клатейки главата си:
– Заради хора като вас се разпространява този смъртоносен вирус!
Нищо досега не бе успяло да ме убеди за важността на социалната дистанция и качеството на медицинските маски, като този случай в магазина…
Професор в университета:
- Недовършената курсова задача не е беда. Главното е, когато правите деца да ги довършите! Иначе после идват недовършени деца и носят недовършени курсови задачи. И този затворен кръг няма прекъсване!
Ядосан клиент пита келнера:
- Защо в салатата ми от раци няма раци?
Келнерът му отговаря:
- Хм, ами да не би тогава в шопската салата да има шопи!
На 24 май:
– aweEe xorRRraaA koii praznik praZnuvamEe dnesSs ;ddd
– Спокойно, ти не празнуваш…
- Любим цвят?
- Виолетов.
- Но това е цвета на депресията?!?!
- Цветът на банкнота от 500 евро не ми докарва депресия.
Социологическо проучване в България:
- Кой според Вас е най-големият проблем на българина - Незнанието или незаинтересоваността?
- Не знам, обаче не ме и интересува!*
Малкият се учи да свири на цигулка. Баща му излиза ядосан от мазето и крещи:
- Не можеш ли да ми кажеш, че свириш на цигулка!? От половин час мажа пантите на вратата на мазето да не скърцат!
Някъде в Габрово:
- Тате къде мога да отбележа рождения си ден най-евтино?
- С молив на календара моето момче.
Изпратено от моят Nokia 3.2 с помощта на Tapatalk