Това, което не те убива - мрънка та се къса....
Момче и момиче си стоят вечерта вкъщи. Момчето играе на конзолата. Момичето изглежда тъжно. Той:
- Защо си тъжна?
Тя мълчи.Той гаси конзолата и става от дивана. Момичето го поглежда леко изненадано и го пита:
- Защо си загаси конзолата?
Той ѝ намига и отговаря:
- Сещам се за нещо мноооого по-приятно от това да играеш на конзола!
Момичето се изчервява и закачливо подръпва ластика на шортите си.
Момчето сяда на стола и включва компютъра...
Този пост е редактиран от FearMe; 12-10-20 в 14:49.
Вчера в банката:
- Искам да изтегля 50 лв.
- Господине, на гише се теглят над 200лв, по-малки суми - от банкомата отвън..
- Да, ама не си нося картата.
- Ами приберете се, вземете я и пак елате!
- Добре, дайте ми 200 лв!
- Ето, заповядайте! Нещо друго?
- Да, искам да внеса 150.
Изпратено от моят Nokia 3.2 с помощта на Tapatalk
Навремето хората казваха:
- Ни вест, ни кост!
Сега е :
- Ни лайк, ни пост!
-Как лекарите трупат опит?
-Труп..., труп.., труп.. и се натрупва.
- Госпожо, вдигнете ръкава да ви сложа инжекцията!
- Ама, не може ли в дупето?...
- Мооже... но първо инжекцията!
Мъж застанал пред блондинка, която продавала и той казал:
-Може ли един хляб?- и тя казала:
- Какво да може един хляб?
С нея се запознахме пред входа на блока. Точно тогава бях в депресия. И как да не си в депресия когато ставаш свидетел на секса , който твоята неповторима,(и вече бивша) прави с един от вход Г? Седях и се опитвах да събера мислите си. Да не мисля за случилото се , но то бе непрекъснато пред очите ми… Изведнъж я виждам! Гъсти дълги коси, приятен аромат… Спира се и ме гледа. Говори ми нещо, което в този момент не мога да осмисля. Има нежен и много приятен глас.Накратко, взе ме със себе си. Съгласих се, какво да направя? Отидохме в апартамента и. Типично жилище на самотна госпожица – всичко е чисто и подредено. Жилище в което се чувстваш уютно. Предложи ми котлети. Боже, колко време не бях опитвал домашно приготвена храна! Сутринта ми стана зле, не знам защо. Не мога да стана, сякаш всичките ми кости са натрошени. Заведе ме на лекар. Последното, което помня е инжекцията която ми поставя доктора. Събудих се в нейния апартамент, усещах се странно слаб и отпуснат. Шокът ме връхлетя, когато отидох до тоалетната – нямах яйца!!… Не разбирам от медицина и от какво точно ме лекува докторът, но къде са ми ташаците!? Каква е тази шибана история? Започнах да крещя и не можех да спра, прегракнах. А ужасът не ме напускаше. Какво е направила с мен тази мацка? Толкова несправедливо… Крещях така, че накрая госпожицата ме изгони. Да гори в Ада дано! Седя пред входа в още по тежка депресия. Животът няма смисъл… Мразя, мразя котлети!
Котаракът Венци 5 годишен.
-Сине ,купих ти новата 3D Call of duty !!
-Ама мамо ,това е билет за Сирия!
-Еми айде сега на мама смелчагата да те видя какъв си геймър.
Влиза жена в магазина и ѝ викат:
- Маска, госпожо?
- Нямам маска!
В този момент се сеща, че има чорапогащник в чантата, вади го и си го слага. Лудото лелче като я видя и скочи на паник бутона, от там полиция, жандармерия... и всичко това за едни макарони!
- Знаеш ли, аз се омъжих!
- За кого?
- За моряк. 11 месеца в годината е на плаване.
- Сигурно ти е много трудно?
- А, не е, един месец минава бързо.
Прибирам се в къщи, но на яката на ризата ми червило. Жена ми ме погледна и каза:
- Май пак е имало навалица в автобусите, някоя жена си е лепнала червилото на яката ти…
На другия ден се прибирам със синьо петно на врата, а жена ми ме гледа състрадателно:
- Май трябва да сменя праха за пране – правиш алергия, миличък…
На третата вечер, обаче всичко беше наред. И точно преди да си легнем, когато си събух панталоните, гледам - с дантелени гащи съм. Гледам гащите, гледам жена си и проплаках жално:
- Жена, ти си по-умна от мен... Измисли нещо.
вторият най-велик виц в света на тема IT:
Хванал компютърджията златната рибка. Усетила се тя, че има работа с хайенд човек и решила да го затрудни:
- Пусни ме и ще ти изпълня две желания.
Замислил се компютърджията....
- Искам... харддиск с безкраен капацитет.
- Готово - казала рибката. - А какво е второто ти желание?
- Искам още един харддиск с безкраен капацитет!
Програмист хванал златната рибка и си пожелал да не умре девствен. Сега е безсмъртен...