– Защо съм задържан?
– За съпротива при задържане.
Като бяха на власт комунистите имаше комунистически паради. Като бяха власт военните имаше военни паради. Сега като гледам какви паради има, ми става ясно, кои са на власт...
Или да те задържи полицията и да те третира под дъгата.
Из нета :
"Гравитацията и експортът на биомасата обработена от материалния композитор на природния феномен човешко тяло, в което в момента се е приютила моята аура рисува два до три пъти дневно толкова интересни картини в гланца на фаянсовото 3D платно разположено в изложбената зала за самостоятелен престой у нас, че критиката ще се учуди на моята производителност на шедьоври.Но аз съм широко скроен и не правя от това живо изкувство пари. Просто взимам четката и заличавам поредния елитен връх в изкуството като отварям място за нов.
Споко!
Пускам и водата."
Ако през 90-те години си снимаш закуската, проявиш лентата, извадиш снимката и я покажеш на приятели, щяха да мислят, че си идиот.
Този пост е редактиран от Tommorow; 25-07-21 в 10:34.
Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша "Iron Maiden" и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера:
- Брус Дикинсън!
Оня и той целия се тресе. Отговаря:
- Паркинсън!
Много заможен и щастлив човек отишъл на риболоооов.
Хвърлил такъмите ,отдал се хобито си в тишина и спокойствие !
Клъвнало ,успял да извади рибата (щото други се е случвало да изтърват рибока ) и шо да види !? Златна рибкааа ! Той вцепенен ,а тя уплашена .В приказките златните рибките говорят и във вицовете също. Рибката се помолила да изпълни всяко желание . Почесал се по темето рибаря ....Рекъл на рибката златна : Аз съм щастлив човек,при това много заможен,не ми трябва нищо! Рибата ужасена пак се примолила ... Е,добре тогава ИСКАМ ДА СВЪРШВАМ ЕДНОВРЕМЕННО С ЖЕНА МИ и само това !
Рибата казала ,че няма да има проблем . Щастливеца тръгнал събрал набързо такъмите ,хвърлил златната рибка във водата и запалил джипа .
Врътнал ключа и свършил ..Излязъл от черния път на магистралата и пак свършил и така няколкостотин километра ,че попаднал и трафик......Мноого пъти свършвал
- Закатайте повыше рукав, будем делать вакцинацию.
- Ой, а в жопу можно?
- Можно. Но сначала - вакцинация.
Последните тестове показват, че 80% от столичани са селопозитивни.
Преди като бях млад чуках всичко, което се движи. Сега на тия години, разбира се, не си поставям подобни ограничения....
Задача: От точка А към точка Б тръгнали велосипедист, мотоциклетист, автомобил, автобус, файтон и ремарке, теглещо ледена пързалка.
Въпрос: Какъв точно идиотски купон има в точка Б?
-----------
Гледах новините, разстроих се, реших да си закрия всички сметки в Кипър…
После си спомних, че нямам никакви банкови сметки, и се разстроих още повече…
-----------
Във връзка с реформите в министерството на отбраната вече вилите на генералите няма да се строят от бригади, а от дивизии.
-----------
Според данни на Националния статистически институт, българите най-често умират от това, че живеят в България.
Този пост е редактиран от Tommorow; 25-09-21 в 09:45.
Отидох на балет. Гледам момичетата танцуват на пръсти. Що просто не си наемат по-високи?
Може ли админите в тоя форум да си вършат работата и малко по-добре да следят кой се регистрира тук??? Очевидно имаме нов член на форума - възрастна дама, която тайно праща съобщения на мъжете тук. Изпраща свои голи снимки в неприлични пози. Предлага им iPhone 12 в замяна на сексуални услуги.
Изключително съм възмутен, защото телефонът се оказа iPhone 5s и очевидно има някакъв проблем, тъй като е супер бавен и бутонът за усилване на звука не работи!!!
Взети са мерки. Предложенията от дамата се получават вече само от админите.