Страница 4 от 8 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 106
Like Tree9Одобрявам

Блиндирани врати

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Блиндирани врати

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Ами... това издание на Сторйко е по-коректно да се нарече Вратко.
    Има толкова голям избор на врати, и евтини, и скъпи, че ако не си успял да направиш своя избор.... проблемът определено е в теб.
    Гледа ли ги по-подробно Крис? Главно интериорни или скъпи блиндирани от 800 нагоре. Казах, че не търся такива. За да съм съвсем коректен, една фирма ми допадна и другата седмица ще отида до магазина им. Но само една. Мисля, че успях да разгледам всички фирми, но може и да съм пропуснал някой.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Виж на ъгъла на Ботев и Сливница има една фирма Доориум или нещо подобно, там има по-евтини врати.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от eddy
    Виж на ъгъла на Ботев и Сливница има една фирма Доориум или нещо подобно, там има по-евтини врати.
    Другата седмица ще видя там и още една фирма. Ще трябва сигурно от тези двата да избера. Иначе признавам - от това което видях, ако можех да отделя едни 1000+ лв, има супер врати

5. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Както обещах , ето снимки на мое произведение . Не твьрдя ,че е нещо , но пьк е ефтино.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Браво, ти почти като фабрична си я направил.

7. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

vdsvicky, по поръчка бачкаш ли

8.  

9. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Благодаря . В деѝствителност изглежда по-зле ,но втори пьт няма и да помисля да си правя сам врата. Всичкото това време за изработка , напасване , тичане за материали и ядове - просто нямат цена. За сметка на това обаче вече бях навестен от чеврьсти крадци аматьори ,които успяха само да счупат патрона ,но не и да влязнат за моѝ кьсмет. Така обаче и не можах да намеря фирмата която ми изработи входната врата на апартамента и сьм адски доволен от нея . Много бих искал да ви я препорьчам ,но уви . Ето и самата врата от нея :
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Благодаря на всички за коментарите.

Жената рече и отсече - да видим дали ще успеем да отделим още малко пари и по натам да вземем една хубава врата за над 800 лв.

Аз съм скептичен, но да видим.

Поне темата може да се окаже полезна и за други. Най - малкото съм сигурен, че няма сам да си правя врата .

11. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Малко офф ама вие ще кажете че ще ви стрелят ужас честно. Наскоро идва един познат да погледне едни неща по вратата ключрче човек и ми разказа случка за негов съсед. Та съседа му си барнал врата ама врата и за съжаление един ден патрона нещо отказал няма отлючване вика човека накрая като консерва я цъфнахме да може да си влезе човека а за крадците от тях спасение нема опитни ли са влезли са и точка.

п.с вратата не е купувана а правена с 6 странно заключване горе доло лево десно и в ъглите също .

12. Member
    Тук е от
    Nov 2011

някой да сподели някоя фирма от ВАРНА дето предлага качествени блиндирани врати , да не са китайки . рових се из нета ама нищо не открих . също така ще се радвам някой ключар да ми препоръча и патрони и брави който са със минимален риск за разбиване , щото като гледам май ...няма такива . мерси

13. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от aimilios
    някой да сподели някоя фирма от ВАРНА дето предлага качествени блиндирани врати , да не са китайки . рових се из нета ама нищо не открих . също така ще се радвам някой ключар да ми препоръча и патрони и брави който са със минимален риск за разбиване , щото като гледам май ...няма такива . мерси
    Солид 55.

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Някой да има блиндирана врата на Solid 55 и след монтажа, да са му казали че трябва да се засилва вратата (блъска) в началото за да се затвори?

Попитах и в магазина и ми казаха, че така ще е в началото, докато не слегне уплътнението?!? Иначе колкото и да я мъча да я затворя с бравата по нормалния начин, не може. Моля някой да сподели.

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Нямам, но ако някой ми каже подобно нещо ще се постарая да подложа главата му между касата и крилото преди да блъскам за да не си нараня вратата...

17. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

На мен ми казаха същото за интериорна врата - не се случи. Така или иначе я затваряме веднъж на 2 месеца...

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Shmi
    На мен ми казаха същото за интериорна врата - не се случи. Така или иначе я затваряме веднъж на 2 месеца...
    Че защо сте я сложили тогава?
    Ако я затваряш веднъж на два месеца... къде, къде по-удобно ще бъде без нея. Че и със спестените от вратата пари можеше да ни почерпиш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 8 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ТРябват ми интериорни врати!!!!
    От testow във форум Домашен майстор
    Отговори: 2
    Последно: 14-04-15, 17:05
  2. Преламинирване на ПДЧ врати
    От gogorog във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 07-10-11, 12:23
  3. Отговори: 0
    Последно: 12-08-09, 16:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе