Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 44 от общо 44
Like Tree55Одобрявам

Тема " Апел" към групата философи.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Отговор: Тема " Апел" към групата философи.

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Това ти беше първия пост в темата:
    С първия си пост исках да заям христослав, с който си имаме задявка години назад, май отпреди да разпишеш първото си мнение тук. Нямаше нужда като мизерен атакист да се впускаш към мен с "извинисебе" "извинисебе". Би трябвало началото на следващия ми пост цитат: "Ей да не се бъзикне човек бре..." да ти стане ясно ама не. "Голямото ми мрънкане" и "големите идеи" се разбраха от христослав в пост 20 много правилно, но уви беше над твоите интелектуални способности, за което аз нямам вина. Кое от това: че според мен подбора на информацията трябва да се прави от специалист/и с богат практически опит в конкретната област не разбра и това, че аз не се чувствам достатъчно навътре в тази конкретна област за да го правя? Всеки си казва какво го дразни в тези подфоруми и какво според него трябва да се оправи и не си ти тоя дето ще ми държи сметка за мението ми. Няма мерене на пишки и ега @Kasap - образно с пример описах кое смятам за неадекватно. Кой разбрал разбрал. Най-големият ми принос в тия подфоруми е това, че НЕ ПИША субективното си мнение там. Имам 2 климатика и 2 телевизора и мога да дам субективното си мнение само и конкретно за тези 4 модела, не за фирмите производители като цяло, нито за всичките климатици и телевизори на света и колкото повече неспециалисти започнат да правят това, толкова по-хубав ще стане света.
    Този пост е редактиран от Tommorow; 20-01-14 в 03:57.
    hristoslav2 одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Не е въпроса до хвалене, а до малко мислене, преди да пишеш афоризми.
    Това ти беше първия пост в темата:

Ей това звучи малоумно. А следващия ТИ пост по темата е голямо мрънкане и големи идеи от случаен човек, дето въобще не е запознат с нещата.

Така че, господин специалисте по индустриални лазери, давай наклон в тази посока.

Въобще не искам да си триеш постовете. Те много точно отговарят на заглавието на темата.
    Колега, по полека с обидите и нападките. Като модератор се очаква да погасяш огньове , а не да ги разпалваш. Дръж се на ниво и наистина където не разбираш - не се меси. @Tomorow си е бил винаги дразнител, но това че му се връзваш не е добре. Двамата с него си имаме дрязга от преди ти и Христослав да дойдете тук и не го защитавам.

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Ауу,

Настъпих "старите кучета" по опашката и взеха да тракат със зъби. :D

Tommorow, обясни ми какви по-точно трябва да са специалистите във форумите за телевизори и климатици, че да бъдат полезни за хората в тях?
    Нали ти е ясно, че точно такива хора няма да тръгнат да си губят времето в тези форуми, без да имат някаква материална облага от това.
    А дори и да се появят такива "тесни" специалисти, аз лично не смятам, че ще са от кой знае каква полза за форума, защото ще бъдат точно толкова надменни и високомерни, колкото и ти.

Нито ще искат да дават полезни съвети, нито ще споделят някаква служебна информация за благото на форума.

Та за мен е по-важно какво е твоето субективно мнение за двата климатика и двата телевизора, които притежаваш, отколкото да чакам "голямата работа" да се изкаже, когато благоволи. Капиш?
    За да се развиват тези форуми си трябва обратна връзка от хората, които участват в него, защото те носят свежата техническа и т.н. информация с покупките си. Всяка годин излизат нови модели и нови технологии, как очакваш няколко "баш майстора" да се справят с толкова много информация, че и да ти я поднесат наготово, ей така, щото си готин.

Та за мен ТИ, ако не пишеш, не си ми полезен. Който разбрал, разбрал. Който не, да чака да дойдат The Germans.

Mr. TECHNO, освен модератор, съм и потребител. С обидите не започнах аз, да си имаме уважението.
    Останалите ти назидателни думи не искам да коментирам, че тогава не знам кой ще гаси огъня. Всъщност, знам.

Айде със здраве!

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

аз преместих темата в "дъра бъра", тъй като беше пусната в тематичния подфорум на климатиците (май), но я намерих за буквално безсмислена в този й вид

не ме карайте да съжалявам, че не съм я изтрил направо

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Приветствам идеята да се въведе правило да се пише кой потребител е търговец/монтажист на климатици /и не само/ за да ясно.
    Честно казано, аз бих се доверил повече на такъв човек, отколкото на обикновения потребител, сменил 2 броя климатика в живота си.
    Да, знам, че този търговец най-вероятно има субективно мнение, но поне има голям шанс да е наясно в по-голяма степен от въпросния собственик, който си хвали неговото.
    Понеже ровя и из доста чуждестранни форуми за техника и там точно търговците са най-търсени за съвет.
    Aleksandars, hristoslav2 и Mega харесват това.

7. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Въпрос: "Tommorow, обясни ми какви по-точно трябва да са специалистите във форумите за телевизори и климатици, че да бъдат полезни за хората в тях?"
    Отговор: Оплютите по долу търговци в храма - вярвам повече на тях отколкото на субективното мнение на хора прочели две ревюта и имали 1-2 климатика през живота си като мен. Да си чувал за поръчкови ревюта? Нека си продават стоките и услугите в замяна на съветите и информацията, като своеобразно овъзмездяване на усилията, щото на всеки е ясно, че форума пари няма да даде. Доволен или недоволен клиент ще върне фиидбек. Некоректният специалист ще отпадне от самосебе си. Пуста българска завист, да не изкара някой 5лв от опита и знанията си...

@упс - лазарус ме изпревари.
    lazarus18, VeleV.Klima, Aleksandars и 1 други харесват това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2012

Чарът на форума е оценен, когато идва помощта и от самите потребители, В него потребителят вижда общи точки, които ги карат да споделя, да чете, да пита...и т.н. Пътеката по който тръгва всеки потребител не е предначертана, а точно обратното, тя е индивидуална за всеки...

Форума на мене много ми помогна и особено мненията от преди 3-4 години, за което изказвам огромна благодарност, на хората дали своя принос и бяха така отзивчиви на лс....

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

НАЙ-ДОБРИЯ ФОРУМ!!!
    Momchil и preparatos харесват това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Momchil
    просто "Без коментар"

Работата ти като модератор не да влизаш в пререкания а да ги успокояваш. Това че си и потребител не те оправдава. Но така е - човек се учи докато е жив.

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Техно, не отнемай правото на хората да изказват мнението си. Модераторите тук нямат работа, а помагат на форума.
    И естествено, могат да изказват мнението си, стигада не нарушава правилата.
    Не виждам Момчил да е модерирал нещо по темата и да се е изказвал по-рязко от общия тон!
    Лягам да спя, че се прибрах късно през нощта след най-кошмарния ми полет и после ще позачистя темата от ненужното...

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Явно, голямата драма в случая са климатиците, не телевизорите. Виждам, че наблягате само на тях, поне в последните си постове.

Мен лично не ме вълнуват толкова, но предполагам, че там нещата са по-специфични и може би и избора е по-труден, вземайки предвид немалкото фактори, с които човек трябва да се съобрази.

Да, специално за тях, сигурно е по-добре да се наблегне на мнението на търговците, които продават повечето марки на пазара. С това съм съгласен.

Но не виждам как би се приложило това във форума за телевизори и кой търговец би откликнал.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията

Там с плюсове и минуси както си му е реда, не съм малоумен сам ще преценя кои плюсове или минуси са ми от значение. Няма текуща съпоставка на новите модели в различен ценови сегмент, нито т.н "бест бай" за всеки от тях....

- профи ревю най-горе в темите на текущите модели на пазара за всяка марка, т.т. данни, плюсове/минуси, всеки месец бест бай за 5 условни ценови сегмента.
    правил съм нещо подобно

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post649813

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post649822

Прегледах форума за климатици и ми се набиха в очи няколко неща, които смятам за грешни:
    - образователните теми са прекалено много, а могат да се обединят в една обща
    - образователните и темите за избор са в отделни подфоруми
    - прекалено много залепени теми (според мен - максимум до 4 в един фирмен подфорум- 1 образователна, 2 за избор според типа, 1 за ремонт) които всяка година да се "рестартират"
    Задължително таблици и FAQ в началото на темите за избор

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Христославе, Христославе... що не си гледаш телевизията?

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Климатиците винаги са драма ... телевизорите ряпа да ядът. Форумът е супер и винаги има с кой човек да се заяде качествено ... писал съм тук като търговец, като представител на точно определен доволно оплюван бранд, но и като потребител просещ акъл за TV, за нотбук и т.н. и като потребител съм бил доволен ... но като търговец! - борбара винаги е сверепа и интересна и въпреки това има достатъчно колеги които ясно се индентефицират с какво точно работят без да го натякват и с готовност споделят опит и мнение което определено би трябвало да помага на повечето потребители които могат поне малко да мислят и имат поне малко търпение да четат... А иначе и хейтъри бол... особено д'ге-та

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Преработка на Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA в термопомпа- Тема "Направи си сам".
    От piron45 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 120
    Последно: 08-03-15, 20:29
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Отговори: 12
    Последно: 21-11-10, 20:47
  4. Отговори: 18
    Последно: 20-02-07, 11:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе