С първия си пост исках да заям христослав, с който си имаме задявка години назад, май отпреди да разпишеш първото си мнение тук. Нямаше нужда като мизерен атакист да се впускаш към мен с "извинисебе" "извинисебе". Би трябвало началото на следващия ми пост цитат: "Ей да не се бъзикне човек бре..." да ти стане ясно ама не. "Голямото ми мрънкане" и "големите идеи" се разбраха от христослав в пост 20 много правилно, но уви беше над твоите интелектуални способности, за което аз нямам вина. Кое от това: че според мен подбора на информацията трябва да се прави от специалист/и с богат практически опит в конкретната област не разбра и това, че аз не се чувствам достатъчно навътре в тази конкретна област за да го правя? Всеки си казва какво го дразни в тези подфоруми и какво според него трябва да се оправи и не си ти тоя дето ще ми държи сметка за мението ми. Няма мерене на пишки и ега @Kasap - образно с пример описах кое смятам за неадекватно. Кой разбрал разбрал. Най-големият ми принос в тия подфоруми е това, че НЕ ПИША субективното си мнение там. Имам 2 климатика и 2 телевизора и мога да дам субективното си мнение само и конкретно за тези 4 модела, не за фирмите производители като цяло, нито за всичките климатици и телевизори на света и колкото повече неспециалисти започнат да правят това, толкова по-хубав ще стане света.