Позачудих се къде да я сложа темата,ако съм сгрешил модовете да я поместят на коректното място.
Напоследък се наводни със странни не дотам обективни мнения касаещи климатичната техника като цяло.Коментират се всевъзможни измислици, чути,недочути неща които с нищо не помагат на хората имащи желание да инвестират в подобен тип уреди,най често касаещи отоплението.
Прави впечатление "оплюването" на типове дограми, марки климатици което неминуемо рефлектира и върху коректните и можещи членове на форума. Естествено ,че първото впечатление на точно този контингент четейки тези редове ще е " Абе ти за кого лобираш, на къффф се прайш."
Аз и не очаквам друго..трудно се превъзпитава Sapiens на години...
Има хора най различни ,но в крайна сметка е признак на образователни дефицити сравняването на климатичната технка с архаичните методи на отопление от близкото минало. Навремето един екземпляр беше казал " Забога братя.... аз ще добавя... ЧЕТЕТЕ !
Четете малко физика, четете кой какво е направил,питайте( не е срамно) па се запитайте..
- Аз ли съм най-умният, най-можещият и ако това е така ,възниква въпроса.. какво искам да прочета в дискусиите за климатици ,предвид ,че всичко знам..
Ми след като знаете и можете... ама моля, кой доволен от духалка електрическа, кои от 500 килограмова метална мебел... моля, имате място в раздела "алтернативно отопление", но сравнение с климатичната техника не правете, просто е нелепо.
И кой каза ,че избора е елементарен лесен... ми не е , по ред причини... както и тези които се блъскат, хабят нерви и време да са в крак с новите неща та да са адекватни със съвети и помощ.
Ако простотото оплюване Ви е страст, не това е мястото нито хората.
Всичко това е написано от клиент, нито съм фирма в бранша ,просто съм доволен клиент от всеки мой изобр е съгласуван от човек който разбира от материята както и съм доволен от монтажи .Сами разбирате ,че за да не влизаме в полемики няма да назова кой е, а ще обобща че става дума за всички като него които държат на нивото си и работят сериозно.
Няма тайни в техниките, има грешен избор породен от лимитиращи фактори - парични и интелектуални последните са най-страшни .
Та ако някой иска градивни дискусии да приложи малко повече интелектуална енергия за да са полезни и на тези начинаещи клиенти които са избрали подобен начин на отопление/охлаждане.
Поздрави на можещите,успех на начинаещите, кураж на мераклиите...