Нали го написах по-горе - да си видял ЛГ да си признаят за някой проблем ? Тия са най-големите "цигани" от сегашните "големи" марки - нищо не признават , за нищо не са виновни
Нали го написах по-горе - да си видял ЛГ да си признаят за някой проблем ? Тия са най-големите "цигани" от сегашните "големи" марки - нищо не признават , за нищо не са виновни
GoldStar направиха легендарен усилвател който още се радва на голяма почит сред Hi-Fi маниаците.
Колкото за съвременното качество и цена ... едното е за сметка на другото. Няма как да се иска да е евтино, корпорациите да гонят печалби и клиентите да получават качествени продукти. Това просто няма как да се случи за съжаление.
Този пост е редактиран от stenly; 03-12-16 в 19:18.
ЛГ са зле като се почне от изработка на платки, проектиране, обозначения, схемн решения, компоненти, сглобка. всичкото им е зле.
НЕО турско си е на ниво на средния клас. Супер разбрани решения, всичко неизпълнен по традиционен начин, като платите са им на добро ниво. Говоря за ТВ-тата. Които те реално са си Вестел, същото е и в Телефункен и тн. Слабо място са им лодсветките но някой се бе оплакал скоро и от самсунг сравнително нов с такъв проблем. Другото им е проблем с флашовете току изглпупее някой, Другото им е супер!
- - - - - - - - - -
Нека да говорим за масови продажби, а не са 5% топ модели които са добре.
Говорим за това което може да си купиш в момента и се продава масово у нас.
Както казах RMS се измерва по един начин и нямат право да показват разгранича по вярност параметри според класа на техниката.
- - - - - - - - - -
Бъркаш по нахални от Самсунг няма!
Сега разбра ли защо не бива да се излиза в един форум като този с обобщаващи заглавия като твоето
Никога не купувайте SONY & Samsung!
без да се посочва конкретен модел и конкретни данни? Можеш да атакуваш конкретен образец, модел, серия, но никой не ти дава право да обиждаш марката, бранда! С това можеш да докараш сериозни, включително и съдебни проблеми на собственика на форума. Ако аз бях модератор на този раздел, темата ти отдавна да е отишла в кофата. И не заради твоята компетентност или некомпетентност по тематиката, а заради глупавото обобщение и липсата на конкретни факти. Я се замисли какви са показателите на другите марки от сроден ценови клас. Нима те са безпроблемни? Оставаше сега и да добавиш "Купувайте само марка "Набабатихвърчилото"".
Заглавието си е точно на мястото! В него няма как да бъдат посочени 95% от моделите. Който го интересува, ще поинтересува и ще прочете или пита за конкретен модел.
Ако съдим по това което се продава в момента у нас в технотата, ок отговарям ти - 100% от аудио техниката им е с не реални параметри! Ето сега вече доволен си ли?
Ако толкова те чопли нещо, може да попиташ конкретно! За примерни модели, вече спирам да говоря. Кой прочел - провел, ако не си, прочел темата пак от началото и ще разбереш.
Още един модел от днес - ЕХ700, 2х200 при 4ома при 1Кхц при изкривявания не по-високи от 10%. Реални параметри 2х110 рмс изкарани през негов източник и 2х130 през външен.
Системата е със стъпало способно да изкара до 150 вата което може да стане след преработка, но не и в заводски вид.
За 200 вата на канал просто няма вложени компоненти.
1 - няма стъпало което да ги осигури
2 - няма захранване което да направи 40 волта размах в изхода, дори и при 10% ТХД.
Какво става реално? има 40% завишение или почти двойно по-високо посочена мощност.
Чакаме лаборатории които да се намерят и от там насетне жална им... каквото и да кажа ще е леко!
Сони у нас техника? Ще има ама друг път!
Тук е тема с която съм избрал да насоча към Самсунг и Сони. Който иска да си изследва техника ЛГ и да си ги съди.
След като се получат нещата с тях, другите фирми дано се уседят сами какво може да стане и тях, ако някой се заеме.
Аз няма да съм този някой, защото не са от марките които бих си купил, дори и с добро качество.
В щатите ако имаш достатъчно пари ще ги скъсаш ама тук при нашата "перфектна" система ме съмнява.
Но евала за начинанието поне ще ни светне малко лампата на нас лаиците.
Ще победим.........винаги съм бил против това ,да ни имат за УФСИ