Някоя от О!Шипките звучи интригуващо И аз съм склонен да е О!Шипката на Шипка, 2 дори не знам къде е
Някоя от О!Шипките звучи интригуващо И аз съм склонен да е О!Шипката на Шипка, 2 дори не знам къде е
О!Шипка 2 напоследък нещо адски много се излагат...няколко поредни пъти само гафове правят ...тази на ул."Шипка" си е по-добре...
Тия шипки дори не ги знам къде се намират....както и да е,все ше ме заведе някой до там[:D]
Ами едно и за мене е по добре както казах. За тез дет не знаят намира се на улица Шипка 6 което ще рече зад Софийския университет. Питайте там ще ви кажат.
Гад, забрави да ме добавиш към списъка с хората без които купон не става!!
Е, не е баш на "Щипка" 6
От университета щипваш надолу по Шипка (хихи) и се пада някъде вляво, срещу , ако не се лъжа така му викахме, "Дома на Съветската Науката и Техника ", хихи, навремето имаше един спътник на витрината
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">хихи, навремето имаше един спътник на витрината
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
хехехе, още го има [:D]
и се води "Руско-културно - информационен център" []
иначе номера е 11.
аз тогава без да искам имам и ден рожден - така че купон ще има [^]
Екстра, таман ще има с какво да се прибера до Младост )))
Аз мисля да направим следната организация:
1. Който иска да идва на басейна - отварят от 9 часа и цената е 6 лева и в тях се включва чадър и шезлонг. Работното време е от 9 до 22 часа. Там няма как да се запазят места, така, че всеки идва когато се наспи и се оправи. Но все пак ще е добра идея тези, които отидат първи да запазят няколко шезлонга един до друг.
2. За заведението, явно всички предпочитания са за "О Шипка", което се намира на ул. "Шипка" 11 срещу Руския културно-информационен център (източник Dockera). Предлагам всеки, който ще идва да ми се обади в ICQ или да потвърди във форума, за да се определи приблизителна бройка и да се запазят места.
Някой ако има други предложения или не е съгласен с нещо да се обажда[]
Sunny, слънце... първият, който ще те зарадва с присъствието си през целия ден е Inspector Gadget
И аз сигурно ще успея да дойда вечерта, след 19 часа, че кажа със сигурност, когато вземете да запазвате места.
Абе обърках се - това за тази събота/неделя или за следващата иде реч?
Аха, екстра - ще гледам да организирам дотогава бойните маси
Аххааа!! Кацнах в София []
Песимизмът ми явно е бил напразен - вече има активност по темата.