Аз ще дойда ако е на "шипка" [:D] И се надявам тоя път да позная някого.
Аз ще дойда ако е на "шипка" [:D] И се надявам тоя път да позная някого.
Update: Има вероятност басейна да го пропусна, ако през уикенда съм на турнир по тенис, но вечерта съм 100% ваш
Пишете ме мен както вече казах.. само че не се знае кога ще дойда.. най вероятно ще дойда сам или максимум с още един пияндурка.. но запазете едно место за мене.. както гледам Съни ся зае с организацията а с нея ще се разберем по ICQ или по телефона/ще го измислим/ тъй като все още има вероятност да дойда и за басеина или пък въобще да не дойда/да не чува бог/...
Deadmaker, печелиш награда за най-много условности в последното ти мнение!
Студент е момчето и затова вече говори съвсем нечленосвързано
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny, слънце... първият, който ще те зарадва с присъствието си през целия ден е Inspector Gadget
<div align="right">оргинално мнение на Gadget</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това е най-хубавата новина, която скоро съм чула[] То ученето си е учене, ама рожденият ден на най-добрия ти приятел си е важно събитие и трябва здраво да се полее[]
Deadmaker, ти пръв пусна мухата да се събираме, а сега нещо взе да даваш на заден ход[] Прав е Gadget, че ученето не ти се отразява добре
Аз ако дойда, после няма да мога да си отида, така че - няма да идвам за сега
Последно май се ориентираме към басейн ЛЕДА - зад Зоопарка - пак е относително в центъра и на удобно място.
Официално становище ще има най-късно в сряда сутрин .
Така не се връщам назад напротив.. все повече сам навит да дойда и за басеина.. а за вечерта.. със сигурност ме бройте.. нали треа полеем дена в който са изтресли Докера.. а и не точно ученето ми се отразява зле.. а многото работа.. реорганизираме мрежата в един завод и ми се ебава майката.. пък и чиста вируси през останалото време и свободно такова нямам.. вече почвам да се побарквам.. затова пък.. мисля да си почина в събота.. ще видим.. какво ще каже шефа..
Честно казано малко се притеснявах да не вземе да завали дъжд, но снощи като видях прогнозата за петък и събота....рязко затопляне (то не, че сега не е като пещ навън) и в събота температури между 34 и 37 градуса...точно за басейн и ледена бира, а...[:D][][:D]
От басейна пред Пирогов, сега се пренасяме в Зоопарка
Sunny и КрИс, pl. вземете се разберете, но много внимавайте с избора да не отидем на онзи "прочутия" в Люлин
Спокойно, разбрали сме се. Утре Крис ще внесе яснота по въпроса[:D]
E-е-е, то ако аз бях поне сигурен, след тези колебания щях да кажа "хайде пак на Ханчето"... ама няма време за организация на спането, пък и може малко да се наложи да отсъствам... sorry, утре ще стане ясно докрай
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">E-е-е, то ако аз бях поне сигурен, след тези колебания щях да кажа "хайде пак на Ханчето"... ама няма време за организация на спането, пък и може малко да се наложи да отсъствам... sorry, утре ще стане ясно докрай
<div align="right">оргинално мнение на Slero</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Slero, имаше малки колебания при избора на място, защото все пак е добре да се избере опитамален вариант за всички - оптимален между цени, условия и местонахождение. Просто проявете още малко търпение[]