Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 60

Отдавна не сме се събирали в София

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Върти ми се в главата една пицария "Кривото" (зад университета) по вечерно време.....

<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абе и да ти се върти, и да не ти се върти.... "Кривото" зад СУ е в ремонт!

Чудя се дали О!Шипка 2 не е по-подходящо място. Ама хайде този път SetCom да организират срещата, пък от HWBG да дойдем наготово

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Върти ми се в главата една пицария "Кривото" (зад университета) по вечерно време.....

<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абе и да ти се върти, и да не ти се върти.... "Кривото" зад СУ е в ремонт!

Чудя се дали О!Шипка 2 не е по-подходящо място. Ама хайде този път SetCom да организират срещата, пък от HWBG да дойдем наготово

<div align="right">оргинално мнение на Dark Skywalker</div id="right">

Хе хе смели сте Hwbg в Софето ама във Варна Сетком властва [] .

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Zygot, Setcom властва и в София хеехех

аз съм за 30ти иначе ме няма []

5. Member
    Тук е от
    Jul 2002

И аз съм за 30-ти

6. Member
    Тук е от
    Aug 2001

И аз съм навит, ама почнах работа, и не знам как ще са ми смените.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

да бе и на мен ми е интересно .

а ще поркаме ли маа му ?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

И аз съм твърдо за 30ти. А относно изказванията от страна на HWBg, то вие и миналия път си дойдохте наготово[] Доколкото си спомням Елена беше организирана от Сетком! Обаче колкото повече хора - по-весело, така, че винаги ще се радваме и HWBg да се присъединят[:D]

А басейна който предлагам се казва Виктория и се намира в центъра на София - точно срещу Пирогов...зад рибния ресторант "Captain Coock" Цените са прилични - май входа беше 5лв. и включва чадър и шезлонг. Напитките не са скъпи, има сервитъорки, които сервират по шезлонгите, има си масички, басейна е голям - тръгва със стълбички от плитко и кът за децата и стига може би 2м. дълбочина.

А за вечерта подкрепям идеята за "О Шипка"! Само трябва да видиме колко човека ще се съберем, за да се направят резервации от по-рано, защото все пак сме доста хора и може да се окаже проблем.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Sunny, местенцето е страхотно: подкрепям с две ръце и един крак (все пак трябва да се пази равновесие, независимо от каузата). Основен плюс е, че живея на 200 метра от него...[:D]

11. Gadget
    Guest

Пак казвам, но особено на 30-ти няма да ме има, а за съжаление май ще пропусна и един съкровен празник дето не сме празнували заедно с Dockera от 2 години

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Явно нищо няма да стане от това събиране

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Е кой ти каза пък че няма да стане?Аз тоя път жив мъртъв съм там(където и да е било):лично на мен ми е достатъчно вуйчов и Тано(за да мога да има мкой да ядосвам на тема Уинтел[:D]) примерно да са там,и това е:ако някой се присъедини прекрасно[8D]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Явно нищо няма да стане от това събиране

<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">

DK, какви са тези песимистични настроения от теб? Значи щом Gadget се отказва, значи нищо не става?

А ти можа до Варна да отидеш, а за София нещо се дърпаш. Ще ти се обидим, да знаеш[] Очаква се от теб като един корифей да си в основата на такива сбирки, заедно с другите корифеи[:D]

Има няколко човека, които със сигурност ще се съберем и ще се повеселим, а всеки, който има желание е добре дошъл.

DPetrov ме кефи с последното си изказване - айде всички в същия дух[:D]

16. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Значи, трийсти ми е идиално.. и аз съм за О! Шипка.. но за басеина.. няма да мога да дойда.. основен минус ми е че съм на работа всеки ден до 4 часа и докато хвана райса за София ще стане 5 и забравете да дойда на басеина.. но за алкохолното парти.. там съм /че аз кога ли съм пропуснал откакто поствам тук/! С Докера ще пробваме новото му питие.. да видим какво е.. че аз само слухове чувам ама истината е някаде там. Само се уточнете в колко часа да е Басеина и в колко Бирата.. О! Шипка и едно и две ги знам каде са и там съм! Все пак тая зад университета ме устройва повече...

17. Gadget
    Guest

DeathKnight има една бира от мен

Sunny, споко де... то е ясно, че няма ли ги Dockera & Gadget, купон няма да стане

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не стана ясно има ли или няма организация за 30 ти?

[:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 15
    Последно: 26-04-11, 16:17
  2. Hi-Fi Expo София 2010 от 4 до 6 юни в Гранд Хотел София
    От shuko във форум Аудиотехника
    Отговори: 33
    Последно: 06-06-10, 22:15
  3. За МЕИ София?
    От slav4opk във форум Програмиране
    Отговори: 6
    Последно: 10-02-10, 00:52
  4. Asus- отдавна не са това което бяха !
    От Mr.TECHNO във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 11
    Последно: 17-04-07, 12:10
  5. Има ли в София....
    От IBANEZ_ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 29-06-03, 23:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе