Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 96

С какво право фирмите слагат лепенки на PC-тата??

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам дали тая тема има смисъл да се коментира повече ! Една е гледната точка на потребителя друга на доставчика! Но винаги ще има две мнения ,но ако не разбирате че това е добре нямаше да има конкуренция! И щеше да има само 1 фирма доставчик за цялата страна , и секи щеше да се съгласявя с техните условия НО в в реда с демокрацията трябва да се съобразява всеки с мнението на другите това единнствено ше ни помогне на нас доставчиците и на вас потребителите.Всички такива топици само могат да ни поучат как да станеме по добри, но и знаите че и ние не можем да поемем пълна гаранция за жашето незнание. Говоря от името на човек който има комютърна фима от 7 години и е преживял доста глупости от страна на клиенти и доста загуби заради тях. Само и само клиента да е доволен! Разберете ни и нас че с постоянното сваляне на цени неможе да се работи на 3 % печалба и да позволине на някой които нищо не разбира от комп. да си прави експерименти само защото така му е скимнало а после ние да му държиме гаранцията за неговото незнание . Не е честно се пак.

<div align="right">оргинално мнение на Big Master</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Браво добре им го каза[]Е време е вече да се приключи тоя спор много се изписа и всеки си държи на мнението.Фирмена политика разберете!!!!!!!!!!!!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще ви разкажа следната случка.

Преди малко повече от година работех в центъра на София и поради тази причина си взех захранване с лепенка от едим близък магазин. Няколко месеца по-късно се преместих да работя в Младост, като работното ми време се покриваше с работното време на съответният магазин. В един хубав слънчев ден ми блокира вентилатора на захранването и поради доста шумния си хард забелязах този факт с извесно закъснение. От прегряването ламарината на захранването се беше огънала съвсем леко, точно толкова колкото да скъса лепенката на 3/4-ти. Ха сега де...

ПС захранването струваше около 12$, на мен ми трябва половин ден за да се разходя да го сменя. Решението за мен е едно еднинствено - отварям и си сменям сам вентилатора.

<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Така сега кое според мен като доставчкик ме ангъжира със твоята скъсана лепенка на 3/4 да ти поема гаранцията (макар че ако тя не е напълно скъсана аз ще я поемано че при условия който ги пише в гаранциоонта карта който ТИ едвали някога си чел) като гаранция:

1. Че ти имаш шумен хард който не ти пречи да си праверяваш системата от време на време , един вентилатор ще го кажа за 2 пут не спира веднага.

2. Ти никога не си потърсил профилактика от дадена фирма.

3. Държал си се пренебрежително към своята техника независимо каква е тя! ДАйДай Дай работи па квото стане има си гаранция . Да ама не!

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<font color="teal">//offtopic

Големия майстор ... ставаш смешен, казвам ти ...

Не е лошо да философстваш, ама ти се оля ...

Толкова си далече от реалността, че няма накъде.

//offtopic</font id="teal">

5. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">B<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мнение за лепенките - изказано от потребител:

то кой ще ме обезщети за изгубеното време и парите дадени за транспорта на 20 кг кутия от единия край на града до другия??? Ако за Бургас това прави 1 час + 2-3 лв за такси, да си кажат софианците ...

А за умника в началото дето говореше, че компютрите не са единствената запечатана техника - вярно е - но има голяма разлика между телевизор (където клиента няма работа да бърка) и компютърна конфигурация ......

<div align="right">оргинално мнение на Venko_Grig</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

По първото ами съжалявам ама никой не те е карал да си копуваш комп. от другия край на града, сигурно има по близо до теб , ама и сигурно там цената е била най добра?

По второто виждал ли си копютър които си го продал с интелски процесор и съответното дъно за него и ти го носят приателчетата невинни и викат ама тои не работи вече и като погледнеш вътре кво има процесор АМД щях да падна , тея толкова пъти ги беха сменяли че бяха забравили кои от къде е а за втория комп незнам какво е станало . Е за тва ще има лепенки. А по тоя случай мога да разкажа още доста такива случки поне да се посмеем[:D]

Смешно - компютъра не съм го купувал от другия край на града, но се оказа че междувременно фирмата си открила сервиз в другия край на града и вече в офиса и магазина компютри за ремонт на вземат. Освен това съм го взел от тази фирма, защото за Бургас това е серозна фирма и от нея съм взел преди това още около 5 машини (лично или служебно или за приятели) и нито една не е била запечатана ....

Трето - машинка която е била продадена със Intel а е донесена с AMD не е проблем на фирмата продала интел-а и за това ваобще не става дума - както казах по-горе една и саща фирма на мене (лично) 3 години не ми е слагала лепка и най накрая на личния ми комп. ми слага - така и не можаха да ми отговорят смислено какво значение има лепката ако го грамна през BIOS-а порати клок ....

Така че лепките за мене лично са още едно извинение за фирмата да не смени компа в случай на повреда ...

И въпреки всичко не ми отговори какво ше стане ако 18 месеца сле дпокупката изгори дъно и имам гаранция на цялата конфигурация ?? Ако знеш фирма която подменя конфигурацията без протест - казваи от каде си и коя фирмата та де купувам ....

Иначе това което говориш и празн плещене без покритие ....

Пращам отговара и така за да съм сигурен че ще го прочетеш!!!

6. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам дали тая тема има смисъл да се коментира повече ! Една е гледната точка на потребителя друга на доставчика! Но винаги ще има две мнения ,но ако не разбирате че това е добре нямаше да има конкуренция! И щеше да има само 1 фирма доставчик за цялата страна , и секи щеше да се съгласявя с техните условия НО в в реда с демокрацията трябва да се съобразява всеки с мнението на другите това единнствено ше ни помогне на нас доставчиците и на вас потребителите.Всички такива топици само могат да ни поучат как да станеме по добри, но и знаите че и ние не можем да поемем пълна гаранция за жашето незнание. Говоря от името на човек който има комютърна фима от 7 години и е преживял доста глупости от страна на клиенти и доста загуби заради тях. Само и само клиента да е доволен! Разберете ни и нас че с постоянното сваляне на цени неможе да се работи на 3 % печалба и да позволине на някой които нищо не разбира от комп. да си прави експерименти само защото така му е скимнало а после ние да му държиме гаранцията за неговото незнание . Не е честно се пак.

Още ведъж глупости - зпачатанито кутии не крепят конкуренцията. Ако това е твоето мение смени си работата. Да не говорим за странните разсъждения за това какво е докарала демокрацията.... бъркаш "демокрацията" - не демокрацията а пазара не ти пречи .. тя помага на ... по-добрите (от тебе) ... А що се отнася до "всички такива топици" дето ви помагали да станете по-добри ... не е нужно да поемаш гаранция за моето или нечие незнание - но ако си достатъчно добър би трябвало да можеш да прецениш кое е е причинено от клиента и кое от кофти чаркове ,,,

Що се отнася до 3-те % печалба - това не е от вчера доколкото зная а от доста време ... на който не му хареса да вдигне цените и да ги изравни с "марковите" машини на Compac познай от ведъж какво ще се купува - и не само заради цената ами и заради качеството !!!!!!!!! Твойтоникога няма да стигне компак - познай защо

7. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Така сега кое според мен като доставчкик ме ангъжира със твоята скъсана лепенка на 3/4 да ти поема гаранцията (макар че ако тя не е напълно скъсана аз ще я поемано че при условия който ги пише в гаранциоонта карта който ТИ едвали някога си чел) като гаранция:

1. Че ти имаш шумен хард който не ти пречи да си праверяваш системата от време на време , един вентилатор ще го кажа за 2 пут не спира веднага.

3. Държал си се пренебрежително към своята техника независимо каква е тя! ДАйДай Дай работи па квото стане има си гаранция . Да ама не!

И още нещо за капак - не е работа - ама ИЗОБЩО на някой си (в случая ти) да преценява на кого колко му е шумна перката или харда - ако искам и мога ще си сложа в кутията и компресор от климатик да духа пък дали нещо работи или не проблема е и на доставчика.

2-ро шумния хард, перка или музика не означава че някой си може да пренебрегне гаранционното обслужване.

3-то ПРОФИЛАКТИКАТА - докато машината работи на мен и който и да е друг не му е нужна профилактика. Точно обратното - ако някоя фирма ми е дала гаранция за системата тя би трябвало да ми предлага и доставя профилакниата на МЯСТО а не аз да я търся въпреки загубата на време и пари.

4-то ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНОТ ДЪРЖАНЕ - как да се държа НЕпренебрижителн ???? да поставя кутията в чисто помещение ?? (нали знаеш какво е "чисто помещение" ) ... или да не я завирам под бюрото където й е мястото?? ... или да не я отварям да я почистя защото има пломба ??? И да загубя може би 2 работни дни защото Големия майстор има друга работа ? какво ???

АМАН ОТ ГОЛЕМИ МАЙСТОРИ !!!!!!!!

надявам се да чуя смислен - ама наистина смислен отговор - или с други думи - ако не е смислен, странно че си още в този бизнес ....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Такааааа...

Доста работи се изговориха в тая тема, много от които смислени.

И тъй като последните постове са вече глупави, смятам (като човека, който откри темата) да я закрия. Стигнахме до извода че слагането на лепенки е само въпрос на фирмена политика.

Разбрахме че всеки "неначинаещ" потребител никога няма да си купи PC от фирма която ще му го запечета, защото той, както и аз сме наясно че:

- губи много от възможностите на PC-то си като не може да го отвори;

- знае че може да си купи същите тези компоненти поотделно, дори от различни фирми,(евентуално дори на по-ниска обща цена), и те(компонентите) пак ще имат гаранцията си( около 1 година най-често), като единственото неудобство в случая е че ще трябва сами да си ги сглобят, което не е кой-знае какъв проблем;

Смятам че търговците трябва сериозно да се замислят колко клиенти губят с тези техни лепенки!!!

Аз лично смятам че щом производителя на една дънна платка например, е оставил възможности за overclock, и въпреки това дава гаранция на съответния компонент, той знае как да установи дали дъното е гръмнало заради overclock или заради токов удар!!!(и във втория случай да смени компонента)

P.S. най-абсурдна е ситуацията в която ти слагат лепенка и ти дават гаранция на компонентите поотделно(и то точно тази гаранция която дава производителя, нито ден повече!!!)

Хайде PIECE !!!

10. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Така...

[4 Venko_Grig]

Смятам, че много дръзко и грубо се изказваш по темата. Тук просто обсъждаме дали трябва или не трябва да има лепенки, а не се караме. Личното ми мнение е, че трябва малко да се поуспокоиш.

PEACE, разбира се.

[/4 Venko_Grig]

Аз лично не смятам, че фирмите губят клиенти като слагат лепенки. Когато някой иска гаранция на цялата конфигурация ще му се сложат лепенки, много ясно. Най-малкото процесора и паметта са с много по-малка дадена от производетеля от тази, която фирмата дава. Нали все пак трябва по някакъв начин да се предпазим от незнаещи потребители, които си clock-нали паметта, тя се отупкала и после... Нали е гаранционна!

Защо тук никой не се сеща, че клиента печели от лепенката?!

Имаш лепенка. Не разбираш от компютри. Искаш да си сложиш памет, писачка и още един hard. Просто си носиш pc-то във фирмата и те ти ги слагат. Не търсиш някой познат. Не търсиш някой непознат, който ще ти вземе някой лев за услугата. Сещам се за един случай, където едни деца изгорили една писачка понеже сложили захранващите кабели обратно. Много са тези, които си мислят, че разбират, но не разбират.

А сега нещо, за което не се сеща никой, който не работи във фирма.

Дъното е с 1 година гаранция - например.

Запечатваме pc-то и даваме пак 1 година гаранция.

Е?

Много ясно! Това дъно да не го взимаме същия ден, в който го продаваме. Че то може да е седяло 1 месец преди да се продаде. Ами я си представете, че внеса 1000 дъна. Кога ще ги продам? Най-малко след 1-2 месеца. И след два месеца като продам дъно, дам му гаранция 12 месеца и то се отупка на 11-тия месец от гаранцията поради некадърен overclock какво правим тогава? Сменяме?

Освен това, не говорим дали аз или някой от такава фирма може да определи дали pc-то се е скапало по вина на клиента, а как ще го докажем на клиента. Да не забравяме факта, че когато клиента трябва да плати поради своето незнание или глупост той започва да лъже и да гледа тавана като 3-то класник забравил да напише домашната си работа по математика. Наистина ли си мислите, че всички клиенти са лоялни? Иска ми се да е така, но не е!

Истина е, че вентилатора не спира да работи веднага след като се напраши. На всеки му е ясно, че това става постепенно. Преди да изгори процесора (например) pc-то започва да забива, защото fan-а се върти на по-ниски обороти. Така, че просто не искам да слушам, че fan-а се набил с прах и понеже клиента не може да си отвори кутията и cpu-то изгоряло. Просто в момента, в който машината започне да се сържи странно клиента винаги ще я занесе във фирмата да я погледнат и да отстранят проблема.

Колкото до разкарването... Ами, да! Ще се разкарвате! Няма как! Ако искате да работи - няма друг начин. Не може всеки да бърка в компютъра и фирмата, която го е продала да гарантира, че всичко ще работи. Просто не става.

Или с други думи:

Нека слагаме лепенки и нека не всеки да бърка в pc-то правейки се на майстор. Оставете това на нас. Все пак, това ни е работата. Ако все пак някой не иска лепенки - да си купи компонените отделно, да си ги сглоби сам, или някой познат, или някой не познат и ще има гаранция по компоненти.

[off topic]

Според SA Dictionary 2003:

MASTER

['ma:st#601;]

I. 1. господар. собственик. притежател

2. работодател

3. глава на семейство, стопанин, домакин (и MASTER of the house)

4. майстор, експерт, маестро

5. майстор, занаятчия

6. капитан (нa търговски кораб)

7. учител. преподавател

8. MASTER магистър (научна степен)

Признавам, и "майстор" го има като превод, но е чак на 4-то място.

[/off topic]

11. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам дали тая тема има смисъл да се коментира повече ! Една е гледната точка на потребителя друга на доставчика! Но винаги ще има две мнения ,но ако не разбирате че това е добре нямаше да има конкуренция! И щеше да има само 1 фирма доставчик за цялата страна , и секи щеше да се съгласявя с техните условия НО в в реда с демокрацията трябва да се съобразява всеки с мнението на другите това единнствено ше ни помогне на нас доставчиците и на вас потребителите.Всички такива топици само могат да ни поучат как да станеме по добри, но и знаите че и ние не можем да поемем пълна гаранция за жашето незнание. Говоря от името на човек който има комютърна фима от 7 години и е преживял доста глупости от страна на клиенти и доста загуби заради тях. Само и само клиента да е доволен! Разберете ни и нас че с постоянното сваляне на цени неможе да се работи на 3 % печалба и да позволине на някой които нищо не разбира от комп. да си прави експерименти само защото така му е скимнало а после ние да му държиме гаранцията за неговото незнание . Не е честно се пак.

Още ведъж глупости - зпачатанито кутии не крепят конкуренцията. Ако това е твоето мение смени си работата. Да не говорим за странните разсъждения за това какво е докарала демокрацията.... бъркаш "демокрацията" - не демокрацията а пазара не ти пречи .. тя помага на ... по-добрите (от тебе) ... А що се отнася до "всички такива топици" дето ви помагали да станете по-добри ... не е нужно да поемаш гаранция за моето или нечие незнание - но ако си достатъчно добър би трябвало да можеш да прецениш кое е е причинено от клиента и кое от кофти чаркове ,,,

Що се отнася до 3-те % печалба - това не е от вчера доколкото зная а от доста време ... на който не му хареса да вдигне цените и да ги изравни с "марковите" машини на Compac познай от ведъж какво ще се купува - и не само заради цената ами и заради качеството !!!!!!!!! Твойтоникога няма да стигне компак - познай защо

Извинявай ама ти прочете ли хубаво това което съм писъл или само отгоре отгоре?Хайде земи го прочети по старателно ако обичаш.

1. Не съм писъл че запечатването на кутиите крепят конкуренцията, а че различните мнения я създават.

2. Относно демокрацията ще те питам ако я нямаше дали щеше да можеш да пишеш тук, дали щеше да има пазар по твойте думи и то свободен и дали щеше да можеш да питаш или да се чудиш дори що има лепенки на твойта машина?

3. Че има по добри от мен съм напълно сигурен щото ако нямаше сигурно трябва да съм Господ!

4. Относно преценката кой има вина за дефектния компонент ще ти кажа , ако съм ти заключил биоса запечатал машината и тя е дала някакъв хардуерен дефект тогава нямам никакво извинение и това което секи търговец трябва да направи е да смени компонента!

5. Понеже всеки знае че въпроса с лепенките опира предимно до това че се настъпват процесорите и при неправилното му правене може да изгорят(а относно това ако кача цените до цените на Compaq чудя се ти колко от тях си настъпвал и те позволяват ли това?А относно мойто качество на компонентите мога да ти кажа само едно ТЕ СА НА СЪЩОТО НИВО И КАЧЕСТВО КАТО НА COMPAQ!!!!! Защо ли ами като незнаеш щети кажа защото те използват същите компоненти както и аз ! Защото излизат от един и същи завод и защото доколкото знам нямат собствено производство но не ми се пише повече щото ще стане много дълго).

6. А знаете ли че щатската фирма MA Labs който е един от големите доставчици на нашия пазар за дъна процесори и тн. (защото почти никои в нашта "Голяма " страна неможе да си позволи да зарежда дирекно от всеки производител) спря да поддържа гаранция на изгорелите процесори поради факта че само от нас България процента е толкова висок и неможе да става дума за дефектна пратка щото тя не е само една!

Тая тема маи ще стане като филма Докато свят светува 1245 епизод сме са .[]

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

//offtopic

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

ако искам и мога ще си сложа в кутията и компресор от климатик да духа

Компресорът на климатика (пък и който и да е компресор) не духа. Той повишава налягането на газ (в случая фреон) за да кондензира (да се втечни). Sorry, не се заяждам, просто уточнявам.

13. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="teal">//offtopic

Големия майстор ... ставаш смешен, казвам ти ...

Не е лошо да философстваш, ама ти се оля ...

Толкова си далече от реалността, че няма накъде.

//offtopic</font id="teal">

<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">

//offtopic

Съжалявам обаче не съм искал да се права на " Големия Майстор " ако така сте ме възприели просто nick-а ми е останал от игрите едно време.Не съм искал да се изтъквам или нещо такова с този си nick.Ако толкова ви дразни мога да го смена.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще ви разкажа следната случка.

Преди малко повече от година работех в центъра на София и поради тази причина си взех захранване с лепенка от едим близък магазин. Няколко месеца по-късно се преместих да работя в Младост, като работното ми време се покриваше с работното време на съответният магазин. В един хубав слънчев ден ми блокира вентилатора на захранването и поради доста шумния си хард забелязах този факт с извесно закъснение. От прегряването ламарината на захранването се беше огънала съвсем леко, точно толкова колкото да скъса лепенката на 3/4-ти. Ха сега де...

ПС захранването струваше около 12$, на мен ми трябва половин ден за да се разходя да го сменя. Решението за мен е едно еднинствено - отварям и си сменям сам вентилатора.

Боже боже.....

Ще си позволя да твърдя че разбирам от хардуеър малко повече от някой момчета които работят в сервиза на съответната фирма. Познавам част от тях все пак. Предишното ми захранване работи без никакъв проблем от есента на 1998-ма до лятото на 2002-ра. В стаята ми не се пуши и се чисти редовно. Разбери че поради тази причина изобщо не си правя труда да гледам какво и как става в кутията ми. А особено със захранването което е най-новия компонент в нея. Смяната на вентилатора в захранването ми отне около 15 минути. Може би даже по-малко. Профиалктика в дадената фирма хехе... каква профилактика ще ми направят там? И сам мога да си изчистя праха от кутията с прахосмукачка, което и правя горе-долу всеки месец.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Боже боже.....

Ще си позволя да твърдя че разбирам от хардуеър малко повече от някой момчета които работят в сервиза на съответната фирма. Познавам част от тях все пак. Предишното ми захранване работи без никакъв проблем от есента на 1998-ма до лятото на 2002-ра. В стаята ми не се пуши и се чисти редовно. Разбери че поради тази причина изобщо не си правя труда да гледам какво и как става в кутията ми. А особено със захранването което е най-новия компонент в нея. Смяната на вентилатора в захранването ми отне около 15 минути. Може би даже по-малко. Профиалктика в дадената фирма хехе... каква профилактика ще ми направят там? И сам мога да си изчистя праха от кутията с прахосмукачка, което и правя горе-долу всеки месец.

Да, но ти можеш да го направиш. Обаче една фирма не може да си позволи всеки да барника надявайки се, че всеки ще разбира и ще може. Там е разликата. Няма значение, че ти можеш да го направиш. Има значение, че не всеки може.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Тука някаде вече взе да се губи смисъла на темата за съжаление но искам да наблегна на това да се направи списък или всеки да си каже примерно коя фирма слага лепенки и съответно всеки да си прави сметка от кой да копува(аз лично никога не бих)

Също бих искал да попитам Longhorn и другите му колего които четат темата как може да стане номера да си сменя процесора докато е в гаранция но от друга фирма при положение всяка от 2-те фирми ще иска това да стане в нейния сервиз ???

Излиза че ако си взел компютъра от една фирма ако искаш гаранция на всичките си компоненти трябва в продължение на гаранционния срок да пазариш само от тази фирма

И 3-то ставам банален вече но никой не успя да даде обяснение защо навсякаде по света не се слагат лепенки а тук се слагат и все още чакам отговор надали ще го получа

Добре че в Бургас поне има такава фирма която не слага лепенки и тя не е някаква гаражна ама е един от най големите продавачи за града.Умишлено избягвам името за да не се получи нещо като реклама но ако някои се интересува да ми прати съобщение

18. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Ами, питай някъде по света защо не слагат лепенки!

Обаче, уверявам те, ако клиентите по света бяха такива, каквито са в BG-то и там щяха да слагат лепенки.

Аз лично просто нямам какво повече да кажа по темата. Вие ако искате продължавайте спора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сайт за оценка на фирмите от гражданите
    От bobibp във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 09-06-08, 21:29
  2. Фирмите ще плащат вече и за дъждовната вода на ВиК
    От Black Adder във форум Коментирай новина
    Отговори: 7
    Последно: 02-11-06, 21:39
  3. Лепенки за коли
    От CCCP_FAN във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 30-08-04, 15:25
  4. термални лепенки ?
    От John във форум Овърклок
    Отговори: 1
    Последно: 05-02-04, 01:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе