Значи, имам голямо желание да дойда, и ще дойда, ако не стане нещо непредвидено. Бройте ме и мене!
Значи, имам голямо желание да дойда, и ще дойда, ако не стане нещо непредвидено. Бройте ме и мене!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз не съм потвърдил. Засега не ме бройте.
<div align="right">Originally posted by -CTPAX-*-*10/02/2004*:* 15:45:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е за тебе знаем, то и у вас да е срещата (в Люлин #@), пак не е сигурно дали ще дойдеш [:D] Несериозна работа е тая [}]
Много интересно как се разбира къде е купона, изчетох целя постинг, последно къде е и пак ли изпуснах последния срок?
Богомил
Ако не е късно ме бройте и мене!
нали няма промяна във мястото и времето именно петък, 19:30 Лъчони?
<font color="red"><font face="Arial"><font size="3"><u>Срещата ще се състои в О Шипка! до Университета на улица Шипка срещу руския културно-информационен център.
13.02.2004 - петък.
Начало на купона 19.30</u></font id="size3"></font id="Arial"></font id="red">
е супер на един автобус ми е пиши двама сигурни ама ще сме там към 20:30
Raid ти ще идваш ли да ходим задружно?
Оправено е. Подозирам, че няколко човека се потрудихме над задачата, но в крайна сметка мисля, че още в заглавието стана ясно. Е, и сега ако някой не разбере, да се сърди на себе си [8D][:D]
Аз за всеки случай в петък към 20:00 мога да мина и през Лъчони, ако има някой заблуден, да го прибера [:D][:D][:D]
мини през студенски град да ме вземеш ако не е проблем
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Raid ти ще идваш ли да ходим задружно?
<div align="right">Originally posted by glarus*-*10/02/2004*:* 22:29:51</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами още съм с 38 градуса и на антибиотици (жените, не се плашете, ангина е [:D]), ама се надявам да съм ОК за петък. Трябва само да се уговорим и с Lupus, че той е работливец и ако не го измъкнем навреме може и да го изпуснем [].
btw, тая сбирка е подходящ повод да пробваме услугите на "You drink, we drive" [)] Ако някой не знае телефона да се обади.
Кой ще е човека-камера (фотоапарат)?
Искам поне на сутринта да получа някакъв спомен за това което съм правил вечерта []
аз ще се опитам да намеря ама не знам дали ще има голяма карта
Като се замисля за фотоапарата...направо камера вземете:-)))
Гларус, не съм те гледал по други теми какво пишеш, но тук имаш купчина безмислени мнения от по едно изречения, които са за триене. Използвай "EDIT" и ги добавяй към предишно мнение!