Ако почерпите утре отивам да резервирам места в О Шипка!
Надявам се сега няма някой да почне мрънка, че е прекалено в центъра или пък, че вече се е насторил за Лъчони[]
Ако почерпите утре отивам да резервирам места в О Шипка!
Надявам се сега няма някой да почне мрънка, че е прекалено в центъра или пък, че вече се е насторил за Лъчони[]
Ще почерпим, в петък...
<font color="blue">//offtopic
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аиде някои модератро без работа да изтрие излишното писане че ме заболя главата да чета
<div align="right">Originally posted by glarus*-*09/02/2004*:* 20:47:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ха сега - ново двайсе! Като те е заболяла, вземи си аналгинче и/или недей да четеш! Тук се обсъждат такива важни въпроси... [][8D][:D] на теб може да ти е все едно къде ще е сбирката, ама на тези, които ще идват, никак не им е безразлично!
И модератори без работа няма - те са страшно заети хора, повярвай ми... [^]</font id="blue">
Sunny ако никой не дойде ще си поделиме загубите []
как няма да идвам ве там съм, само да не ме нагърчат с меного работа до петък, а и идеята тръгна малко и от мен
Ах как се глезите, аааааах. Добре, че Съни е добра душа та ви угажда на капризите.
Я се мятайте някъде на топличко и си правете густото.
Хаде да минава тази, че да се събираме в Елена. [:P] Търпение нямам - разбира се живи и здрави да сме до тогава.
В Елена и аз съм за. Някои да има автобус, да не пие и да е от София?
[:D][:P][]<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny ако никой не дойде ще си поделиме загубите []
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*09/02/2004*:* 22:28:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Deathknight, знаех си, че може да се разчита на теб в трудни моменти[:P][][][:D]
Тези които пишат за Елена моля да си отворят отделна тема. И аз съм ЗА, но до лятото има още доста време[]
Ама остава висящ въпроса с фотоапарата...а аз съм сигурна, че ще има какво да се снима
Glarus, верно малко от теб тръгнаха нещата, та изобщо не се ослушвай за идването - броя те за двама, нали?[:P]
Profita е права, че много ви глезя, но какво да ви правя като сте ми слабост и любимата компания за веселби[^][][][:D]
Хора може да се уреди въпроса с апарата само че инфо утре
<font color="red">Срещата ще се състои в О Шипка до Университета
13.02.2004
Начало на купона 19.30</font id="red">
@Sunny
От другата тема, която е изтрита, потвържадават участие
glarus
fori
Slero
orpamarosa
Philip
Досега са потвърдили:
Dockera
Gadget
Deathknight
Fori
Sunny
Slero
Legolas
Glarus 4
Opramarosa
Lupus
Philip
Deadmaker
Raid
Kokosh
Kafka ?
Dr. Ross
Pitar K
WebDev 2
Zetle
Popkaro
Ru-boy
KaIeto(Kafeto ми е по-лесно:-)))
A-Viper
Айде бе хора стегнете се малко, стига работа, че тя край няма. Време е за купон, веселба и мнооооого пиене[:D][8D][:P][][]
Крис, не ти ли се допи бира вече?[8D]
Аз не съм потвърдил. Засега не ме бройте.
Слънце не знам запазването на местата свързано ли е с някакво капаро.
Просто не мога в момента да потвърдя дали ще дойда или не.
Зависи от много неща.
Дали ще мога да изляза по рано от работа, как ще бъде времето и т.н.
По миналия петък бяха затворили изходите на града за превозни средства без вериги въпреки, че съм с прекрасни гуми.
Аз на колата си вериги не слагам, така че отложих пътуването си.
Предполагам все ще се намери място за моето "S" дYпе и за "XXL" раменете ми, дори и да нямам запазено място.
[Oops!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Слънце не знам запазването на местата свързано ли е с някакво капаро.
Просто не мога в момента да потвърдя дали ще дойда или не.
Зависи от много неща.
Дали ще мога да изляза по рано от работа, как ще бъде времето и т.н.
По миналия петък бяха затворили изходите на града за превозни средства без вериги въпреки, че съм с прекрасни гуми.
Аз на колата си вериги не слагам, така че отложих пътуването си.
Предполагам все ще се намери място за моето "S" дYпе и за "XXL" раменете ми, дори и да нямам запазено място.
[Oops!]
<div align="right">Originally posted by Malone*-*10/02/2004*:* 13:50:28</div id="right">
Запазвам ти място, а ако не успееш да дойдеш ще удавим мъката като изпием и твоето пиене[}]
Ако няма яко бачкане в петък и аз ще дойдааааа[]
Упълномощен съм да поттвърдя присъствието на Доктор Рос. Чудя се на връщане кой кого ще носи...