Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 97

Какво мислиш за човека

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

Deadknight... Само хубави неща мога да кажа за него от комуникацията ми и Страх може да ги осъди Но продължавам:

Много спокоен човек. Отзивчив и винаги готов да помогне. Абсолютно непредубеден. Добър по душа. Контактен. Винаги способен да погледне ситуацията отстрани, като на картинка. Вероятно е прекрасен приятел. Умен. Учтив. Аде да спирам, че....[:D]

Само един негатив ми се струва, че има - не достатъчно войнствен... А понякога се налага.

Но без да ми се обиждат другите модератори и администратори, от досегашния ми контакт с него мога да кажа само едно - той е за мен моделът на поведение, което трябва да има един администратор или модератор в даден форум.

2.  

3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Какво мислиш за човека

D3BEPP

Умен мъж, но често дава воля на посредственоста в разговорите и разбиранията си. Имам чувството, че понякога не се старае да вникне в ситуацията и бърза да пререже лентата с ножица.

Може да бъде сериозен, но явно това не му харесва. И все пак аз го наблюдавам.

Дзвер, наблюдавам те

[с най-добри чувства]

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

Мдам, към горното мнение нямам никакви забележки. Освен към умен, може би[:D][:D][:D] Ще се опитам да се поправя. Дори... Опитвам се.

Профита е дамата със сърце на рицар. Често е войнствено настроена, но под бронята се крие една нежна и чувствителна жена. Няма страх от никого. Отстоява своето. Изключително много държи на приятелите си и мисля, че от към тях е най - наранима. Обаче умее да се бори и да побеждава, умее да оценява ситуацията и знае какво иска от живота. Би защитила слабите. Би победила по - силните.

P.S.Аз май ще си изчерпя лимита да ме критикуват... Ама извинете, не можах да се сдържа.

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Какво мислиш за човека

D3BEPP Личност пораждаща конфликти, отстояващ мнението си хвърляйки се с главата надолу в спора и абсолютно праволинеен. Малко сложно схваща чуждите аргументи, но набере ли инерция става неудържим. Малко ми напомня едно поколение МЕИ-сти.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Какво мислиш за човека

FORI: Рядко говори, още по-рядко напразно - нещо, което заслужава уважение. Сериозен, но не сухар. Пие бира, което личи от аватара и заради което го уважавам още повече [:D]

<font color="blue">//offtopic: Върнах се мислено към ученическите години, когато попълвахме т.нар. "лексикони" [8D]</font id="blue">

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Какво мислиш за човека

Slero: Еднакво добър е в кухнята и в политиката,

знае как се върти мотиката и с какво се пие мастиката:-)

Те тоя пич е от тихите води дето са най дълбоки:-))<font color="red"> Профита, Съни умната!!!:-)) </font id="red">

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Какво мислиш за човека

Popkaro

Не съм имала контакти с него - мнението ми е по-скоро очертано от това, което съм виждала "между другото" във форума.

Интелигентен тип, с чувство за хумор - леко раздразнителен, но това не му пречи да е любезен и да подхожда с разбиране към участниците, които не са "навътре в нещата". Симпатяга, който със сигурност е добра компания за чашка (малка [:D]), макар и да не съм имала възможността да се убедя лично [^].

Трябва ли да упоменавам, че това не е четка? [}]

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Какво мислиш за човека

Кире он дъ нет... яхххх...

знае повече от колкото трябва, но това е на добре... )

11. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Какво мислиш за човека

Докера

Нахален и арогантен тип, който все ми иде да шамаросам, но пък компенсира с убийствено чувство за хумор и такава невинна добронамереност, че сърце не ми дава. Веселяк и симпатяга. Бира. Много бира.

(Съжалявам, ако това е "срещу" правилата, само че не се стърпях [])

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Какво мислиш за човека

Kirande нямам много инфо за нея ,но [^] съм я запомнил с чуството и за хумор и едни от най добрите офтопици евър [Yeah!] .

13. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Какво мислиш за човека

Zygot - или по моемо - Жорето.

Мноо голям пич Кво повече да кажа То трябва да го видите в диското кат пие две големи ко става [:D]

И е по-болен от мене на тема ИНТЕЛ

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Какво мислиш за човека

кайсията.. какво да ви кажа... весел тип, знам, че мога да разчитам на него да ми даде някоя игра [:P]... вози без пари... успех в бизнеса, брато [:D]

16. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Какво мислиш за човека

Кайсо

Младеж - копнеж. )

Мноо кинти, мноо чар, русите мадами са му дар.

Сутрин с хумора закусва, вечер с компа той разпуска.

Я качил си му се на главата, я заровил те в шубрака.

Бързо пали (не колата), бавно гасне (ако тя е дългокрака).

Ако станеш и не си на кеф само звънкаш ти по Жи Си Ема,

споко - той на бързо ще ти спретне дяволски мехлема.

Френд голям. Оплаквания - нихтс.

<font color="red">Пак напомням да се спазват правилата - следващия пише за FearMe, а не за мен!!!</font id="red">

17. Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

FearMe, - ми то името си говори. Много навътре в материята (ИТ), човек на когото мога да се доверя, ако имам проблем. Абе имам само една дума : RESPECT :. А за хараткера му, какво да кажа, веселяк, с чувство за хумор, трудно се обижда и не позволява да го тъпчат. За сега толкова, все още му търся недостатък (не може да няма) []

ЕДИТ: Пфууу, пак я изпуснах тази Profita []

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Какво мислиш за човека

Профита: Различната блондинка :-))) Цвете израсло в полите на балкана. Прекалено скромна, чувствителна, с усет към римата:-)

Можем да спретнем един рап речитатив с нея на следващата сетком среща:-)

Уви всичките ми впечатления са субективни, за това в момента опитвам да се свържа със съпруга и за да разбера какво представлява тъмната и половина:-))

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. КАКВО Е S-ВИДЕО КАБЕЛ И ЗА КАКВО СЛУЖИ?
    От monto във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 28-04-15, 13:51
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 12
    Последно: 01-08-13, 09:49
  4. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  5. Отговори: 23
    Последно: 02-11-08, 11:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе