Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 97

Какво мислиш за човека

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

LUDIA, единствения искрен човек във форума.Първо си пие хапчетата после пише! Винаги с вратовръзка и стилна прическа.

Диагнозата му узоряслос сеткомикос вампирикус душевадикус[8)]

2.  

3. Gadget
    Guest

Какво мислиш за човека

kafka

Много често си задавам въпроса дали това момче влиза във форума с цел да си избие комплеските, да се пошегува или просто е напушен и няма контрол над съзнанието си (ВНИМАНИЕ !!! малки планети . Пише странни мнения некасаещи темата и с това разведрява обстановката. Когато е сериозен е вече друго, но често отговаря с 2 думи, за да потвърди друго мнение без да сподели личен опит или впечатление

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

Gadget... Определено умен човек, разбиращ от компютри. Струва ми се обаче, че компютрите не са му призвание, мисля че би се занимавал с нещо друго... Вероятно е веселяк, със сигурност е симпатяга. Имам чувството, че е от хората, на които всичко, с което се захванат, им се отдава. Струва ми се обаче че е малко асоциален; т.е. не обича хората. Не че няма приятели; просто е склонен да открива и да мисли първо лошото в хората и за това малко страни от тях. Може и да е пострадал от хора. Не приказва излишно. Сигурно пие много бира[:D] Струва ми се, че се опитва да подтиска емоциите си, обаче това не му се отдава много добре. Вероятно борбена натура, не се отказва лесно, като си постави цел.

Лично аз обаче пазя един лош спомен от комуникацията с него.

P.S. Е имам чувството, че за мен ако трябва да се напише нещо и темата умира... Стига ве, хора. Няма ли кой да каже какво мисли[]....

5. Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

ДЗВЕРР... - г-н заядливко - изглежда има доста свободно време и изказвания, които будят противоречиви мнения у мен относно информираността му. Мисля, че би бил добра компания понеже умее да води спорове и да отстоява интересите си. А ако трябва да оприлича бира на характера му, то това е Загорка.

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво мислиш за човека

Peperoni - винаги добро настроение, много фино чувство за хумор, страшен дипломат. Следи отдавна форума, но чак сега пише. Изказва мнение само тогава, когато се чувества сигурен в това, което казва - може да му се доери човек относно проблеми с компютрите. НО, въпреки ведрия характер внимавайте да не му стъпите на опашката, защото ще ви отнесе бурята[]

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Какво мислиш за човека

Ашколсун, аферим, машалла на това момиче дето имам чувството че за момче е правено:-)

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

Двузначно изказване, Ваше Преподобие[:D]

Дедо Поп - наш човек. Определено е симпатяга. Търпелив е към хората. Отзивчив е за помощ и май не дели хората на добри и лоши. Обича веселбата и купона. Доколкото си спомням, цвета му май не е каро[:D]. Не се връзва лесно на глупости. Създава впечатление на силен характер. Определено не е поп, нито свещенник.

Даже може да е от Дявола[:D]

Обаче сигурно е от тези дяволи, след които вървиш по собствена воля и с радост [:D]

10. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Какво мислиш за човека

//Оффтопик

Много ми е интересно някой от участниците в темата дали няма веднъж да каже какво НАИСТИНА мисли за човека, когото описва [}] Тук се изсипаха толкова фалшиви любезности и кухи ласкателства, колкото човек не може да чуе и в 100 епизода на "Дързост и красота" []

Нека това мое мнение да не се счита като опит за участие в играта, а по-скоро като желание за внасяне на по-искрена (според мен) атмосфера [:P][]

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво мислиш за човека

//офтопик

Страх, изчакай малко брат и ще видим поне за себе си гарантирам, че няма неискреност, просто познавам частично хората. Но има в тоя форум хора, за които ако ми падне да пиша, всички модератори и администратори ще се съюзите да ме изхвърлите от форума

Има и един друг момент - струва ми се, че когато на някого някой не му е приятен, той просто изчаква някой друг да пише за въпросния човек. И затова се получава тоя ефект на любезностите....

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Какво мислиш за човека

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

@-CTPAX-

Колко от участниците познаваш достатъчно добре и лично, самурай Джак, та се изживявяш, като ментор на искренноста и правилността на мненията ни?

При цялото ми уважение към цвета на ника ти в дъното на заглавната страница, мисля, че подобен пост не допринася особено за интереса към темата.

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Какво мислиш за човека

абе всички сме готини хора тук, защото не всеки оцелява през ситото, което се формира за всичките тези години. като един от първите във форума (02.ян.2000) мога да ви кажа, че много се появиха и си заминаха, кои не успели да си наложат комплексите, кои обидили или обидени от нещо...

най-важното за мен е, че помагаме на хората, които имат нужда от съвет и че заедно с hardware.bg сме BG IT underground-a. може да познавам лично само варненските членове ( + dk, hello man ), но съм сигурен, че всеки, който приема участието си тук за сериозно не е просто "писач", а член на community.

наздраве []

14.  

15. Gadget
    Guest

Какво мислиш за човека

Много оффтопик @-СТРАХ- - това се опитвам да прокарам, а не да четем само сапун, но не и да се обиждаме... @D3BEPP - също не си прав...

Продължаваме за Маlone:

Мисли като умен полицай, запознат с нормативните разпоредби, закони и прочие (все пак му е професия),

опитва се да помогне на всеки и то повече от необходимото, пише много, дълго и ясно, не винаги ми остава търпение да изчета всичко, всеотдаен, лесно се пали и обижда, не обича комплексарите, но понякога и той се прави на такъв (ако е в цикъл , вживява се, но се старае да остане уравновесен

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Какво мислиш за човека

Offtopic

Абе и аз май мисля като -СТРАХ-. Такива четки си ударихте в тая тема, че просто не е истина . Разбира се, не се и съмнявам, че за голям брой от участниците сигурно тези мнения са вярни, но самият аз ако трябва да бъда искрен няма да мога да напиша толкова положителни мнения . Направо се учудих какви утвърдени мнения имате за толкова много участници! Разбирам тези, които лично са се видяли, ама другите?!

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво мислиш за човека

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">//офтопик

Страх, изчакай малко брат и ще видим поне за себе си гарантирам, че няма неискреност, просто познавам частично хората. Но има в тоя форум хора, за които ако ми падне да пиша, всички модератори и администратори ще се съюзите да ме изхвърлите от форума

Има и един друг момент - струва ми се, че когато на някого някой не му е приятен, той просто изчаква някой друг да пише за въпросния човек. И затова се получава тоя ефект на любезностите....

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*15/03/2004*:* 11:25:25</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ДЗВЕРP е човек които страшно много говори и поради тази причина не може да осмисли всичко, което казва. Не се поставя на мястото на човека който осъжда, за да види нещата и от малко по-друга гледна точка. В същия момент обаче е много упорит човек, който не се отказва лесно от целите си и не робува на мнението на хората.

А относно написаното от СТРАХ искам да кажа, че така като чета (понеже познавам доста хора) - всичко написано си отговаря на истината и не са спестени и отрицателните черти. Но все пак не забравяйте, че не всички се познаваме и всичко написано е в кръга на предположенията.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Какво мислиш за човека

Темата я заключвам.

Причината за това е:

1. Създаване на излишно напрежение между юзерите.

2. Отплесване на голяма част юзери вместо да се концентрират върху по-сериозни теми.

Отключва се. Юзерите да се научат да комуникират по-откровенно без да създават излишно напрежение помежду си...

КрИс

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. КАКВО Е S-ВИДЕО КАБЕЛ И ЗА КАКВО СЛУЖИ?
    От monto във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 28-04-15, 13:51
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 12
    Последно: 01-08-13, 09:49
  4. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  5. Отговори: 23
    Последно: 02-11-08, 11:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе