Здравейте хора
Искам да споделя със вас за посещението ми от ел.техник,че нещо ми е много съмнителна неговата работа !
Бойлера ми спря да работи,махнах капака и видях че копчето за вкл.изкл. се е стопило,можех да си го сменя но реших да викна специалист за да огледа всичко дали е наред.Дойде човека,огледа,и каза че само то е за смяна,но ако искам може да ми направи бойлера още по-добре защитен.Аз се съгласих и той сложи ново копче на бойлера,след това махна термозащитата която си беше във ред и каза че от нея няма смисъл.Отвън до вратата свали бойлеровото тъбло и на негово място ми монтира един автоматичен прекъсвач.... та това със махането на термозащитата не ми дава мира и се притеснявам..А между другото да кажа че тази процедура трая 4 часа.....през които специалиста тока го удря като се хвана за бойлера и душа,след това не искаше пък да грее водата изобщо накрая се чудих дали наистина този е ел.техник от енергото за какъвто ми се представи.
След това незнам как но стигнахме и до подмяна на апартаментното табло понеже е със бушони а не със автм.прекъсвачи но това е друга тема тя се разигра на следващия ден и за нея може да се каже че аз съм си виновен понеже се съгласих а и не питах пък колко би му струвало труда че направо полудях след като разгледах оферти в интернет за цена на апрт.табло с автм.прекъсвачи и цена за труд но вече специалиста беше взел парите..