Продължавай така - вървиш в правилната посока - не прави компромис с ел . инсталация и водопровод - после струва мноо скъпо.Първоначално публикувано от traat
Продължавай така - вървиш в правилната посока - не прави компромис с ел . инсталация и водопровод - после струва мноо скъпо.Първоначално публикувано от traat
така е никакъв компромис и кой ги учи тези майстори да полагат кабели без тръбите във който трябва да са ?
Напълно съм съгласен с това.Първоначално публикувано от iwotoТук съм съгласен само стова, че не е за всеки тази работа и е пожелателна процедура, а не задължителна.Първоначално публикувано от iwoto
Нещото което бих барнал в това табло са АП тата.Прочети пак внимателно поста ми и ще разбереш защо в дадения момент няма да светне лампата! Все пак няма да те мъча, посъветвах го преди това да разкачи защитният проводник от клемата, по този начин няма да има нула към момента на пробата и ще може да разбере кой кабел е нула и кой защита.Първоначално публикувано от iwoto
Какви тръби ? , traat можеш да ми ги подариш на мене тея на ел.марк като ги смениш , ще ми вършат перфектна работаПървоначално публикувано от aimilios
Предполагам тръбите са гофрета, махнах няколко капачки и кабелите ми изглеждаха много добре увити! Иначе за сега замразявам малко плановете с таблото, защото се очертават няколко големи промени в разпределението на стаите и май ще се дърпат нови кабели и т.н.
Иначе празно няма, ел.марк- а, ще се ползва за смяна на някои олдскул предпазители