Здравейте,
имам следния проблем , наскоро си купих нов телевизор LED и съм вързал към него лаптопа си при което образът в режима на PC ми е на вълни което е доста дразнещо и най-интересното е че през деня не е така картината си е перфектна но стане ли към 16:00h след обед до 1:30h вечерта е направо неприятно . Пробвах вчера изключих абсолютно всички ел уреди включително изгасих и крушките оставих само телевизора и лаптопа но проблема си остана докато не стана 1:30h и като по часовник всичко се оправи .
Питах днеска на няколко места и ми препоръчаха да си сложа стабилизатор на напрежение понеже живея в сравнително нова кооперация и силата на тока била под всякаква критика и то наистина си е така доста често ми гърмят крушки .
Въпросът ми е ще помогне ли такъв стабилизатор на напрежение и да ми препоръчате някои модел ???
Приемам всякакви съвети и мнения .
Благодаря.
П.с-''когато махна зарядното от лаптопа картината се оправя до такава степен че трябва да се вгледаш в телевизора доста съсредоточено че да видиш останалите вълнички почти не се забелязват но все пак ги има !!!''