Това е с "Цитат".Първоначално публикувано от Wise
И сесията не ми се забравя, на новия форум само веднъж съм се логвал.
Това е с "Цитат".Първоначално публикувано от Wise
И сесията не ми се забравя, на новия форум само веднъж съм се логвал.
Първоначално публикувано от etg
Да, сега и при мен става. По обед не искаше - даже забелязах, че "предварителен преглед" също не ставаше.
Започваше да "мисли" до отказ и никаква реакция. Явно се е оправило някак (между другото тогава ми беше доста слаба връзката - разкачаше през няколко минути - може това да е било причината).
Сега си става всичко -![]()
Мда, само аватарите ги няма.
Чакай да пробвам да си го кача от друго място.
Например ако си го настроил да ти трие бисквитките като се затваряПървоначално публикувано от canibus_bg
![]()
И при мен има малко аномалии с логването. Например, вътре съм, затварям браузъра, отварям браузър и пускам страницата на форума... дотук всичко е точно и съм вътре. При първия клик на каквото и да било ми излиза екрана за име и парола и трябва да ги напиша, за да продължа. В този момент вече съм излязъл, защото логин-екрана го виждам със стандартния скин на форума.
ПС. да живее българския език![]()
С цитат и бърз отговор проблеми няма, но с логването наистина има някакви проблеми.
Аватари... - за съжаление старите потребители са засегнати - навремето можеха да се качват на сървъра, в последствие беше забранено поради ред причини /които може би е време да се преосмислят/ но след преместването на форума всички атачнати аватари ги няма - качете ги на други хостове...
Остават... дребни кахъри. Важното е, че форумът трябва отново да заработи безотказно както е било през почти цялото му съществуване.
Microsoft JET Database Engine error '80004005'
System resource exceeded.
/Aqua/news.asp, line 65
Каква е пък тази Aqua ?!? Нали уж я няма като skin![]()
Става въпрос за главната страница, не за форума.
Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.
XML error: An invalid character was found inside an entity reference.
Имам неприятното чувство, че проблема може да се корени и в браузера:
със Firefox нямам никакви проблеми, докато с IE от време на време се получава проблем с логването
Не знам дали не досаждам, но с "цитат" се отваря "Бърз Отговор" - няма емотиконки - нищо няма.Първоначално публикувано от КрИс
Ако после натисна "Предварителен преглед" - всичко си излиза и мога да редактирам и да ползвам
"маймунките"....Преди май не беше така- не ми пречи, но за информация само.
//Win98 SE, Firefox
////Грешката си е била при мен - в профила съм бил разрешил бързия отговор да е включен. Всичко си работи нормално!
Хм, при мен от край време когато натисна бутона "цитат", цитатът се появява в полето за бърз отговор (в случай, че е видимо в дадената страница... ако е скрито (натиснато е минусчето вляво) цитатът се появява в стандартната форма за отговор).
Първоначално публикувано от ru-boy
Това не са проблеми на форума. Откакто сървърът е сменен всичко работи както трябваПървоначално публикувано от ru-boy
XML error: An invalid character was found inside an entity reference.
При мен ей това излиза много често!