Форума май още не е разбрал, че лятото свърши, та гледам едни мнения от бъдещето (с час напред). Не е лошо да "влезе в час".![]()
Форума май още не е разбрал, че лятото свърши, та гледам едни мнения от бъдещето (с час напред). Не е лошо да "влезе в час".![]()
Ебати майтапа. В момента (19:10) DNS-сървъра на БТК се е отгърмял (вече почти 20 минути) и аз мога да влизам ЕДИНСТВЕНО тук във форума, тъй като записа forum.setcom.bg виси някъде по локалните кешове.
Смешно ми е малко, за това го пиша. Досега все се оплаквахме че не можем да влизаме във форума. Е, нека това да е първото "оплакване", че не мога да изляза от форума (в смисъл че мога да си стоя само тук и никъде другаде в Интернет)
Еми супер, Митье, остава само да ти намерим мацка и нещо за пиене...![]()
Хаха, същото като при Митко ми се случи и на мен преди и никой не ми повярва като разказах![]()
Не работи опцията за скриване на ел. поща.
Да, извинявам се.
В момента пощата ти не се вижда, поне от мен.Първоначално публикувано от Bibi
В такъв случай си откриваш тема "Знаете ли IP-адреса на..." и си пишеш какво искаш да отвориш...Първоначално публикувано от MitkoS
![]()
Kris , кажи ми , мога ли да помогна нещо с базата. Имам опит с всякакъв вид бази , ако мога да съм полезен с нещо - само кажи.
Наистина е неприятно последните няколко теми да се загубят , но какво да се прави.
Главния сайт е преместен вече на друг сървър, тия дни ще бъде преместен и форума на друга машина.
Ъм, аз така като гледам, май вече е преместен. Благодарности и дано е за добро!
Има още работа, но за тая нощ - стига, че ми писна вече![]()
@etg @КрИс При логване "това завинаги" не работи ми се струва.Всеки път когато затворя форума се налага отново да се логвам,а го правя от един и същи компютър
При мен си работи без проблем:Първоначално публикувано от canibus_bg
Не правя никога logout , а просто затварям страницата или отивам на друг сайт.
При следващо отваряне винаги си влизам директно.
///Това сега пробвам с "отговори", защото с цитат и бърз отговор не става нещо!
////Да, така става - онова нещо не работи добре - не мога с бутона цитат да изпратя.
@Wise тогава причината е някъде в моят браузер,понеже и аз никога не давам" logout"