Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 49 от общо 49

Ненужна цензура (1984)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Ненужна цензура (1984)

@Malone

Знам че можеш - дори по 2 страници. Но знам, че можеш и да подкрепиш някои от тях.

Философстването е (поне както аз го разбирам), когато се коментират "непрактични проблеми". Този си е много "практичен" (съгласен?), или оспорваш дали е "проблем" наистина?

Писах по-горе - за мен не е проблем, но за някои е. Нали сме тук все пак за чуждите проблеми ... макар и понякога да са нарочно измислени.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ненужна цензура (1984)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="orange">@Ivo_tm</font id="orange">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Malone, ще просветлиш ли тъмната ми половина защо ти и Ru-boy, засега наричате "Логически задачи" английско клубче? Май само аз не знам...

<div align="right">Originally posted by IvO™ - 31/03/2005 : 16:49:23</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А ... ти да не мислиш, че аз знам.

Прочетох го някъде в друга тема по адрес на участниците там и определението ми хареса. Пък и тук май се спомена отново.

Защо? Нещо обидно ли виждаш в него?

Ако е така, извинения, не е било това целта ми.

Не знаех, че само аз и другия участник от европейската част на страната го използваме.

[]

<div align="right">Originally posted by Malone*-*31/03/2005*:* 18:55:49</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не, глупости, не се обиждам никак, дори звучи респектиращо... [][:P]

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Ненужна цензура (1984)

<font color="orange">@prt</font id="orange">

Прав си, но мисълта ми е друга.

Филтъра винаги ще се прескочи дори и да го има и да е с огромно количество думи. Българския език е много богат и не мисля, че това ще бъде проблем, особено пък в комбинация с латинската азбука.

Но нямането на филтъра е заравяне на главата в пясъка, бягане от проблема [ако такъв съществува за някого].

Тъпичък е, но пък е весело и интересно да се опиташ да го прескочиш. Ако се олееш, тогава ще се намеси модератора. Никой от модераторите и/или администраторите не му тежи такава намеса, така че не ги мислете, достатъчно са и все някой ще забележи нередността и ще я коригира.

А и аз съм на мнение, че тук трябва да водим разговорите по начина, който използваме в ежедневния си живот.

Аз съм свидетел на такива диалози по купоните на Сетком, че дори и [колкото и невероятно да звучи] Dockera се изчервява от неудобство.

[]

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Ненужна цензура (1984)

Тази тема излиза от рамките на нормална дискусия. Процента на хората против филтъра е съвсем малък. Филтъра е полезен и ще си остане, това е само личното ми мнение. Заключвам темата, защото спора се изражда в безсмислици и неоснователни претенции.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Електросхема на двустаен панелен апартамент от 1984-85 год.
    От jorbon във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 9
    Последно: 12-08-15, 14:41
  2. Продавам/Заменям ненужна за мен техника
    От princebg във форум Продава
    Отговори: 15
    Последно: 04-06-13, 01:45
  3. *Цензура*
    От TazmaniaK във форум За Форума
    Отговори: 10
    Последно: 20-08-05, 18:08
  4. субтитри за The Cotton Club (1984)
    От avoka във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 19-08-05, 06:22
  5. Subs за Dune - разширената версия от 1984?
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 4
    Последно: 25-10-04, 16:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе