Леле, @Deadmaker, жив ли си, млади момко...!
Тази тема колко ли още народ ще накара да се покаже... Хайде, чакаме @kafeto, @666, @3Di...
Леле, @Deadmaker, жив ли си, млади момко...!
Тази тема колко ли още народ ще накара да се покаже... Хайде, чакаме @kafeto, @666, @3Di...
а къде ли е радетелят за "всеки-software-трябва-да-се-плаща" valery, или футболния фен ufo, който набримчи поне 20 поста само с израза "само ХХХ, оле!"Първоначално публикувано от Slero
жалко, че все по-малко и по-малко останахме запалените хардуеристи, които можехме да чоплим теми от рода на гореспоменатата от мен "TNT2 M64 vs. TNT" с седмици и месеци, а темите "INTEL vs. AMD" ако бъдат подновени сега ще замрат за нула време... ba4okiro, mollov, geniusloci и др. са вече само в hardwarebg, което мен лично ме натъжава. не защото сме ги "загубили", а защото наистина ако жестоко стесненият hardwarebg (само хардуер и от него 99% за о/с) и все по-всеобхватният Setcom станат едно, тогава само небето е границата...![]()
@FearMe
Специално The_UFO, беше забелязан в началото на тази година в университета, така че да успокоя футболните фенове - жив е той жив е там на балкана.
@Slero
Ще ме извиняваш ама дълго време време исках те напиша във моя пост тъй като с теб си имахме приказка дълго време ама не можах да се сетя как се пишеше във форума, във всичките ми контакти си с име а пък забравям вече - както се казва остаряхме, изкуфяхме.
съгласни ли сте да изтрия тези мнения, които ни най-малко не допринасят за доброто на форума, особено разменени между модератори?
@kafeto, @666 вместо да ги чакаш тук да се появят ела да ги видиш днес към 19ч. в кръчмата в Слатина, където имаше навремето организирана Коледна сбирка на Сетком.Първоначално публикувано от Slero
ПС - Принципно е доста късно вече - остават само 3-4 часа до уречения час, но ще ми бъде приятно ако някой реши да се присъедини към скромна импровизирана сбирка на посоченото място в уречения час?
Ако някой не си спомня къде е кръчмата или му трябват допълнителни уточнения - на ICQ съм до 18:30ч - 2560320
Безсмислено е да се опитваме да си спомним точните дати. Аз си мисля че форумът се "роди" декември 2000, а сайтът поне шест месеца по-рано. Не знам, може да греша, но си мисля, че Крис и Кафето (главните виновници за съществуването) също не си спомнят точните дати. Както казах (за мен) това са подробности.
За импровизираната сбирка довечера - ще гледам да намина, но не обещавам.
Скоро си мислех, че или съм пропуснал нещо или тази година се изниза с по-малко срещи, отколкото друг път. Май това трябва да се коригира? ;-)
@skynet,
Идеята ти е страхотна! Искаш ли да я отделим обаче в друга самостоятелна тема и с друго заглавие, така че да предизвиква интерес?
?? Авторски права ??
На всеки подред ли трябва да го задавам този въпрос??
Идеята е добра, но може да докара неприятности, както на Skynet, така и на Сетком.
Няма проблем, ще сложим на диска не mp3-ки, а само линкове![]()
Строго погледнато, не виждам какви неприятности може да има Сетком, ако на неговия сървър няма качена музика. Малко по-сложно е със Skynet, но ако в него не стои повече от един диск, никой не би го закачил. А трудно си представям 100 сеткомци, заключени в белезници в съдебната зала! Ще стане мегадело, първото в ЕС!Първоначално публикувано от КрИс
![]()
Не говоря за белезници и съдилища.
Става въпрос за разпити, проверки, губене на време без трайни последствия, но трудоемки.
Зависи кой и в какво настроение ще попадне на информация за ЦД с музика, тиражирано от някакъв форум в 100 екземпляра. Чудесен начин да се покаже колко добре работи борбата с пиратството. Сещаш ли се за по-удачна шумна кампания за изловени ГООлеми български пирати?
А и защо 100? КАзах, че може да има проблеми за SkyNet и за Сетком само.