Поемам защитата, ще осигуря няколко елитни адвоката за защита. Спечелването на делото е сигурно в наша полза.Първоначално публикувано от Lupus
Поемам защитата, ще осигуря няколко елитни адвоката за защита. Спечелването на делото е сигурно в наша полза.Първоначално публикувано от Lupus
Никога не се забравя първия път, а сетком беше първият ми компютърен форум Регнах се на 5.12.2000.
А когато ми домъчнее за съфорумците, си пускам DVD-то със сбирката от 2004 г. (макар и да не съм бил там).
аз свиря на всичко останало ( само на старите си кокали не мога още но се работи по въпроса )
За Боаза съм съгласен
а Доколкото знам от 2007 г няма да е престъпление да се споделят фаилове .
От една моя песен мисля че е подходящ последния стих.
С уоволствие бих я изпълнил на следващата сбирка.
От Всеки по нещичко остана
Събрано като в албум остарял
и ще бъде хубаво, когато го погледнеш
да си спомниш ти за старите приятели.
Toва, ако направим ще ни арестуват със сигурност. Властите биха преглътнали авторските права, но 1024 песни изпълнени фалшиво от добре почерпени с алкохол сеткомци, ще прелее всяка чаша на търпение. Ще унищожим фауната във Елена, защото животните ще избягат ...Първоначално публикувано от skynet
В жестока заблуда си Ru, но аз те оправдавам по всички параграфи, защото не си присъствал на варненската сбирка, където уверявам те Mr.TECHNO заглуши всякакъв оригинал, а аз в акомпанимент едва не накарах публиката да крещи от кеф
Шегата настрана, но в Елена, при тази акустика на басейна в ледени води (поради сезона) - можем да участваме в Евровизия 2007
Недей , изчервих СЕ !Първоначално публикувано от Profita
Когато фактите говорят и Господ мълчи. Това ще го запомня за цял животПървоначално публикувано от Profita
както се казва в "Господари на Ефира "
"Еееееех , мъка мъка " !
ПП
@Skynet трябваше снимката където и @Profita се вижда , там сме по-добре !
а коя песен изпълняваш така чувствено и ентусиазирано?
И аз съм пял доста но само народни песни
май беше "отдавна хората за мен говорят "
Иначе най ми харесва .
"Кога зашумят шумите , буките "
От тази песен съм отказвал певицата на оркетър в заведение да пее .
От къде да знае че 5г съм пял в хор "Морски звуци", а и ми писна да слушам фалшиво пеене .
На снимката Техно пее "На голо" на Азис ...
Де да можех да те укротя
и с вериги да те окова,
звяр в(ъв) кожа на човек,
но омайваш всички хора!
Хищник страшен и свиреп
ден да дойде ще ти сложа ножа.
Припев: (х2)
Дай ми само аз отдолу
да те хвана пак на голо
ще забравиш що е ритъм!
Що е ритъм хайде да те питам!
Искаш да ме пъхнеш в тоз креват.