Вижте резултатите от анкетата: Каква музика ще ви хареса да имаме на купона, на каква ще танцувате?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Денс музика от 80-те - ретро

8 15.38%
  • Нова денс музика

3 5.77%
  • Реге

4 7.69%
  • Ритъм енд блус

7 13.46%
  • Латино

5 9.62%
  • Техно-транс

1 1.92%
  • Рок

5 9.62%
  • Хард рок

2 3.85%
  • Метъл

3 5.77%
  • Народна - хора, ръченици

7 13.46%
  • Да има приз за най-добър танцьор или двойка

7 13.46%
Страница 3 от 10 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 144

Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Среща през Ноември - вила, барбекю, денс!

То и в Трявна си има рекичка , пълно е с мрени.
    Както се казва рай за мухарите.

Като бях там ме бе яд че си забравих "казанлъшката блесна" ( динамит )

@Cvetanov  - за мен и половинката ще има ли ( поемам си 50% от горивото - и се надявам да си на газ

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Само така, Cvetanov!
    Ако остане място в багажника при вас - може би е добра идея отново да задействаме връзките на Ludia в Метро-Варна за специално подбрани пържоли и вие да ги носите
    Предният път в Метро-Пловдив всичко беше предварително приготвено, чакаха ни и само дето не ни козируваха. По този повод Profyt беше възкликнал: "От соц. времена не бях виждал хубавата мръвка да се взима с връзки"

1. Единична стая - свободна
    2. Единична стая - свободна
    3. Единична стая - свободна
    1. Двойна стая - ru-boy
    2. Двойна стая - Mr. TECHNO
    3. Двойна стая - Zayo bayo
    4. Двойна стая - Fori
    5. Двойна стая - Тошко & Мария
    6. Двойна стая - Stekyman
    7. Двойна стая - Cvetanov
    8. Двойна стая - свободна
    1. Апартамент - "Човекът X"
    2. Апартамент - roumen68

Заявили интерес, но все още непотвърдили:
    1. Lupus - двойна стая
    2. Vandal - двойна стая
    3. FearMe - двойна
    4. Black Adder - единична
    5. Двойка от Добрич - двойна стая
    6. "Човекът Y" - двойна или единична
    7. Stenly + авер - ?

4. Member
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    То и в Трявна си има рекичка , пълно е с мрени.
    Както се казва рай за мухарите.

Като бях там ме бе яд че си забравих "казанлъшката блесна" ( динамит )

@Cvetanov - за мен и половинката ще има ли ( поемам си 50% от горивото - и се надявам да си на газ
    Не съм. А място има. И още двама мога да взема.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

то места не останаха
    една двойна и 3 единички!

Цветанов - пиши ни с жената при теб ( пътя наизуст го знам )

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Хайде колебаещите се и други желаещи ако има - да потвърждават, че да не търсим друга вила в последният момент.
    Най-новите неща за тази вила са:
    - кухнята е оборудвана "с всичко необходимо", има достатъчно посуда за готвене, чинии и прибори за 25 човека.
    - едната единична стая е много малка и била наистина само за 1 човек.
    - другите две единични могат да поемат двама човека, това ще добави +3 лв към нощувката, или става 2 x 29 лв (за 2 нощувки)
    - едната от тези 2 "по-големи" единични стаи е свързана чрез обща баня/WC с едната двойна стая. Тоест подходяща е за по-голяма фамилия с две деца в единичната стая например, или близка компания, която няма нищо против да се засича във WC-то или под душа. Като семейство + любовницата
    - хазяите живеят там и относно музиката - не било добре примерно в 3 след полунощ да сме пускали рок на мах волуме. За чалга и метъл нищо не казаха, може пък и нищо против да нямат. Само че носейки уредбата, аз смятам да разтрисам прозорците на околните къщи, а на тази - да ги облепим с тиксо преди това, за всеки случай
    - почистването на всякакви следи от пребиваването ни в трапезарията и кухнята било наша грижа.

E, приемат ли се тези условия, или да търсим друга вила, докато има време?

Останалите 3 въпроса:

1. Търсят се хора, които да напазаруват и донесат във вилата част от провизиите

2. Предложения за менюто - какво да включва

3. И какво ще пием

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

1. Единична стая - свободна само за 1 човек
    2. Единична стая - свободна става за двама, +3 лв за вторият човек
    3. Единична стая - свободна става за двама, +3 лв за вторият човек, обща баня и WC с едната двойна стая.
    1. Двойна стая - ru-boy
    2. Двойна стая - Mr. TECHNO
    3. Двойна стая - Zayo bayo
    4. Двойна стая - Fori
    5. Двойна стая - Тошко & Мария
    6. Двойна стая - Stekyman
    7. Двойна стая - Cvetanov
    8. Двойна стая - свободна
    1. Апартамент - "Човекът X"
    2. Апартамент - roumen68

Заявили интерес, но все още непотвърдили:
    1. Lupus - двойна стая
    2. Vandal - двойна стая
    3. FearMe - двойна
    4. Black Adder - единична
    5. Двойка от Добрич - двойна стая
    6. "Човекът Y" - двойна или единична
    7. Stenly + авер - ?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    абе и аз да дойда,ма кат няма повече апартаменти не ща
    и то заради румен,тои взел апартамента
    Оправдания , оправдания - само търсим причини!
    също като @IvO tm.

10. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Деца на майката земя да сте чували че освен прасета има и други твари на света?Те също се пекат и са вкусни!Нека този път не правим това което стана на Кирик.Нормално е иедна шкембе чорба да имааааааа/сутрин/.Предласгам всеки да си носи поне пиенето.щото по вкус и по цвят тавариши нет!!!!Кплкото до храната?! В трявна дали няма магазини?Нали и там живеят хора?Ще натоварим една групичка от хора които знаят как се готви в индустриални количества и после само ще се кефим.
    Така че мисля :пиенето всеки го носи,яденето го купуваме заедно и го готвим заедно.Фори ще осигури рибата от гьола .Музиката и пеенето/не пиенето/ в индивидуални изпълнения след определени часове на адаптация!!!!

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    не,не е вярно,бих дошъл с удоволствие,и с теб да се видим да те черпя няколко халби,ама не мога.
    Mного задължения,много болести,и други лични проблеми на главата
    И аз съм с много тежка болест сега, но болен ли не съм там!

В Трявна има много магазини. Най - големия е до Църквата , до разклона за "Вонеща вода".
    Основния проблем на Трявна е ВОДАТА.Градчето няма пречиствателна станция и е желателно да се купува минерална за пиене , или да се ходи до изворите и да се пълни - знам ги къде е !

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    В Трявна има много магазини...
    Да, не се съмнявам че има магазини.
    Но Трявна е малък туристически градец с магазини надалечко от конкурентните големи хипермаркети. И навярно ще платим с едно поне 15-20% повече, отколкото в Метро например. После от голям хипермаркет се пазарува по-лесно на едро, разнообразието е по-голямо.

На Св. Кирик започнахме с храната чак в късният следобяд в събота, до неделя на обяд. Там имахме по 1 кг пържоли на човек, което дойде в повечко. Но сега ще започваме от петък вечер, ще имаме цялата събота и така до неделя на обяд. И ще бъдем малко повече от на Св. Кирик - тоест обема на провизиите ще бъде още по-голям.

Предложението ми е поне основните неща, по списък да се напазаруват предварително, в малко по-малки количества, а остатъка - в Трявна, когато се появи нужда, също да се допълва с мезета. Например от Трявна ще напазаруваме неща като луканки, колбаси и т.н. - според вкусовете, част от твърдият алкохол, пак по същата причина, както каза zayo bayo - по вкус и по цвят тавариши нет

И нека всеки да си каже какво предпочита и така ще се ориентираме какво да пазаруваме и приготвяме. Ако някой не иска свинско а иска пилешки пържоли, крилца, телешки стекове и прочие - да си го каже.

Също, тук разликата от Св. Кирик е, че ще имаме освен барбекю (нямам идея какво е и колко голямо), също пещ и готварска печка в кухнята. Което значи, че могат да се приготвят по-различни неща, ще се готви едновременно на 2-3 места.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Големия магазин в Трябва за който говоря  не бе по-скъп от Варна примерно и бих казал че разликата му с "Метро-то" е малка и по-скоро безмислено, че да нося със с мен храна. Аз лично ще си я купя от там и ще ми бъде прясна и свежа!!!
    Говоря за летен сезон , макар че хората там не ми се вярваше да се влиаят от туристи. Инач екато големина е колкого веригите "Дъга"- нищо чудно да е и той такъв - не се заглеждам по имената на магазините.
    А в Търново има Пикадили МОЛ , но 48км на посока ще обезмилси отново цената на самата храна.
    Дайте да не се правим на хитри - не си заслужава за смешна разлика да бягат кучета след колите ни"
    Месото и алкохола как да е - ама мляко , айца и тн - 4 часа от Варна път  и 3,3о от София , как да го кажа  има шанс в топлите коли да се развалят.
    Това е мое мнение и не искам да го вземате като осносвно.

@Rumen68  този път няма да те оставя да припариш до барбекюто. И да не си посмял да си даваш парите за дървени въглища - В Гора сме , предния път ти доказах че дървото е далеч по ефективно и евтино ( засега )
    Ти ще се грижиш за музика , контрол по разсипване на питиетата , добро настроение, уроци по стрелба! ( Забранява се стрелба по велосипедисти или стреляне без инструктор )
    Този път ще взема сигналния пистолет - много бързо разпалва сурови дърва и гони мечки
    Този път ще изпитвам @Fori - научи се бързо , че и стана по-точен и от мен.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Mr.TECHNO,
    Ludia беше на барбекюто, забравил си! От мен бяха само картофите соте
    Няма да сме в гора, наоколо има други къщи, не знам дали ще ни позволят огън да палим насред двора им, хазяите ще са си там. Така че най вероятно поне 2 чувала въглища ще ни трябват.

Отделно от това - повечето от нас ще пристигнат в Трявна сигурно по късно в петък вечерта. Навярно след работа, навярно с пристигане в 21-22 часа. Как ще се организираме чак тогава да се ходи да се търсят магазини (все още отворени), да се пазарува, да се мисли кое какво и чак после да се готви? Хайде да го помислим това.

P.S. Имам съмнения, че в Трявна стоката по магазините ще бъде прясна и свежа
    Малък град, едва ли има кой знае какво редовно зареждане и бързо изкупуване на стоките, говорим за прясното месо например.

Аз ще дам една схема за хората, които могат предварително да напазаруват поне основните неща, а в Трявна така и така пак ше се пазарува.
    - Човекът X има възможност да напазарува от Кауфланд, Билла или Метро.
    - Cvetanov от Варна преди тръгване - също.
    - Fori ако иска да се включи от София - ОК.
    - Zayo bayo ако минава през Ст. Загора - също ще има тази възможност.

16. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Господа, аз имам предложение за едно прасенце или едно агънце. Какво ще кажете по въпроса?
    Иначе за магазините съм 100% за това да се пазарува от София и големите градове. По провинцията режат глави. Като транспорт мога да поема още 2-ма души от София, както и доста храна, все пак багажника ми по обем не отстъпва на този на Румен, нищо че не съм с комби. Пиенето предлагам да е наистина самосиндикално. А за музиката, предупреждавам че съм закоравял металист.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Fori, нямам нищо против прасенце или агънце - цели, още повече че ще разполагаме с пещ (остава някой отнас да е и майстор-хлебар и да си изпечем и пресен хляб )
    Ако се приеме това и от другите - ще трябва да го направим в събота, да го почнем от сутринта, за да е готово за обяд. Трябва да преценим дали това количество месо ще ни изкара до неделя на обяд, или да има и нещо друго в допълнение.
    Остава обаче петък вечерта, когато трябва да си приготвим нещо друго и то сравнително набързо. И да е в такова количество, че да свърши тогава и да не остане за в събота, когато ще имаме печеното в пещта.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

прасенце/агънце на пещ да започне сутринта и да е готово за обяд?!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 10 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. 3DMark 11 излиза на 30 ноември
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 21-11-10, 08:36
  2. На почивка в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 21
    Последно: 08-12-09, 22:31
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 13:24
  4. Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 237
    Последно: 16-04-07, 00:30
  5. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе