Моля, обърнете внимание на анкетата и нека всеки да гласува.
Моля, обърнете внимание на анкетата и нека всеки да гласува.
Айде да си зададем въпрос
Кой може да изпече агънце - не говоря за хвалби и тн .
Има ли някой тук който може да го направи - Аз не мога!
Как да го кажа - нямам никакво намерение да блъскам 320км/ в посока за да ми минава единия от двата дена там в готвене миене и слугуване на някаква мръвка.
Ако сте решили - ок. просто мен ме пропуснете в сметката за агънцето / прасенцето !
Аз лично ще си пазарувам от магазините в Трявна ( на центъра има даже денонощен )
КАзвам всичко това , защото неведнъж съм се занимавал с това и после съм съжалявал.
Лично според мен как виждам това:
Пристигане Петък вечерта 22.00 /22.30. - бърза вечеря и купон докато може.
Събота ставане към 09 и до 15-17.00 готвене на агънце /прасенце и чистене на всичките боклуци около него. 21.00 Гала вечер с пригладнели и изморени сеткомци .
Неделя ставане към обед , прибиране на всичко и потегляне.
Че то по-добре да си остана у нас , или да сбера Варненската агитка на пикник на Аладжа манастир !
Камене , ти ще идваш ли ?Първоначално публикувано от FearMe
В Трявна има много готини механи и перфектна пицария . Защо да си правя труда да слугувам , при условие че всичко което искам е на достъпни цени.
Че ще слугуват жените - това е ясно! Обаче!!! Ако искате да бъдем в къща с условия за готвене, нека се уточни някакво примерно меню - сутрин, обед и вечер. След това лесно ще уговорим количествата и кой какво да купи. Сметката ще се раздели на място.
Зайо , a защо е нужно да слугуват жените ни ?
значи 7 жени ще се разсипят да готвят, мият , чистят а ние ще ядем.
На мен лично ми е неудобно и не бих го направил.
А и егати почивката дето ще я направят. Ако жена ми го прочете това - ще предпочете да слугува на децата си !!!
Mr.TECHNO, всички ще правим по нещо, няма да има слугуване само от жените. Абе как беше предният път? Всеки прави по нещо полезно за общото. Точно това му е хубавото на такъв тип събиране - създава усещане за колективност. Ако трябва - ще бъдем отново на пластмасови чини и прибори, ако толкова решим да щадим жените да не ги мият след това. Лично на мен не ми пречи да се включа в миенето на чиниите след това - голяма работа
А жените дотук са 9 бр.
Zayo bayo, чакам да се реши по анкетата какво ще готвим и може да пусна нова анкета за менюто според общото решение - агне/прасе на пещ или меса на скара. Давайте и вие предложения.
Black Adder се включва и той!
Дотук сме 19 + 2 деца. Моля, гласувайте по анкетата!
1. Единична стая - Black Adder
2. Единична стая - свободна става за двама, +3 лв за вторият човек
3. Единична стая - свободна става за двама, +3 лв за вторият човек, обща баня и WC с едната двойна стая.
1. Двойна стая - ru-boy
2. Двойна стая - Mr. TECHNO
3. Двойна стая - Zayo bayo
4. Двойна стая - Fori
5. Двойна стая - Тошко & Мария
6. Двойна стая - Stekyman
7. Двойна стая - Cvetanov
8. Двойна стая - свободна
1. Апартамент - "Човекът X"
2. Апартамент - roumen68
Заявили интерес, но все още непотвърдили:
1. Lupus - двойна стая
2. Vandal - двойна стая
3. FearMe - двойна
4. Двойка от Добрич - двойна стая
5. "Човекът Y" - двойна или единична
6. Stenly + авер - ?
ru-boy отпада за съжаление, налага му се да бъде надалеко по това време.
Остават свободни 2 двойни и 2 единични стаи.
2. Единична стая - свободна става за двама, +3 лв за вторият човек
3. Единична стая - свободна става за двама, +3 лв за вторият човек, обща баня и WC с едната двойна стая.
1. Двойна стая - свободна
2. Двойна стая - Mr. TECHNO
4. Двойна стая - Fori
2. Апартамент - roumen68
1. Lupus - двойна стая
2. Vandal - двойна стая
3. FearMe - двойна
6. Stenly + авер - ?
[/quote]
Слънчевата Sunny ще идва с фамилията си и взима свързаните единична и двойна стая! Браво Sunny!
Mr. TECHNO ще освободи двойната стая и се мести в едната от единичките. С това единичните стаи свършиха.
2. Единична стая - Mr. TECHNO
3. Единична стая - Sunny и фамилия - свързана с общ коридор и баня с двойна стая
1. Двойна стая - Sunny и фамилия - свързана с общ коридор и баня с единична стая
2. Двойна стая - свободна
4. Двойна стая - Fori
2. Апартамент - roumen68
Преди малко разговарях с Катя - собственичката. Иска авансово по банков път да се предплати поне първата нощувка , а втората - може и нея, може и на място. Обясних и проблема, че сме от форум, от различни места, но тя иска предплата за да пази вилата за нас. Предложения - какво да правим? Всеки да си преведе от някоя банка нощувките ли, нещо друго?
Другата седмица, тъй като сега била в отпуска - ще изпрати банковата сметка, ще я пусна във форума, а на нея ще изпратя поименен списък, така че който си плати - тя ще го отмята по този списък. Но трябва предварително да заявим всичките стаи, за да ползваме отстъпка от 10% и така да се превеждат парите като се приспадне отстъпката.
За апартаментите: +5 лв на нощувка при ползване на леглото във втората стая от дете.
Mr. TECHNO, питах за товят случай. Отговорът е - не може да се пали огън на двора. За барбекюто трябва да си носим въглища. За пещта - може да се ползва за печене на агънца/прасенца, ако нямаме дърва - можело да си ги платим и ще ни дадат.
Това е положението, няма такива неща като безплатен обяд
1. Lupus - двойна стая
2. Vandal - двойна стая
3. FearMe - двойна
6. Stenly + авер - ?
Страхотно предложение и организация, поздравления за roumen68 Аз и Breiii и детето се включваме с двойна+единична стая. Трябва да се разберем кой какво ще носи или да се разпределим в пазаруването. Относно чистенето мисля също да се разпределим по равно, за да не гледате 3 дни сърдити и войнствени 10 женски физиономии и да се развали веселбата ама все пак е добре жените да не са прочели мнението на zaio baio, иначе ще сте чисто мъжка компания
А вилата отоплява ли се добре?
Малко ме притеснява, че хората живеят там, защото със сигурност ще се размрънкат за шума или за нещо друго.
Прогнозата за времето не е хич благоприятна. При нас в София се почна , зверски вятър + това студен. Само да кажа де. Иначе приятно пиене , ядене и денс от мен.
До тогава имаме 2 седмици, а 20+ човека на едно място - няма как да не стане чак горещоПървоначално публикувано от izwerga
@Fearme айде де - освободих двойката за да няма мръканици и пак се бавиш !
Ба ловя че от заявилите интерес но не потвърдили никой няма да потвърди. То си е ясно. Оправдания вече имат - 2 свободни пък 6-а кандидата и тн.
Дамата на "Човекът Х" предложи, че може да си опита силите и да направи чудна огромна погача, достойна за вписване в книгата Гинес, но не само по размер, а и по вкус, която да изпечем в пещта! Естествено - ще и помагат и другите дами. Ето, на това се вика идея!
Румене редактирай си анкетата. Прасенце а не прасе. Щото под прасе разбирам 200-300 кила живо тегло, а за това трябва да съберем целият форум за да го изядем.
ГотовоПървоначално публикувано от fori
Всъщност - за 20 човека, в даденият случай и време - какво тегло трябва да има прасенцето или агнето?