Внедряване?Първоначално публикувано от КрИс
1 днес изнасилих зверски едно 13 годишно момиче.
2 арестуван съм
3 съден съм
4 осъден на 10 години затвор
5 излизам, излежал съм си присъдата
6 хората ме гледат на криво и ми нямат доверие...
-------------------------
1 спамя/рекламирам/ имам два ника/обиждам..
2 ръководството решава да ми сложи бан
3 изкарвам си наказанието
4 връщам се във форума
5 хората ме гледат на криво, и се пазят от мен
Какво още трябва да се добави? Освен наказанието, което вече е поставено и отговаря, спрямо нарушенията на правилата?
Не е ли достатъчно? Или трябва също лепенка на челото - "аз съм сгрешил"?
Не съм се замислял чак толкова в детайлите. Да си призная, май нямам идея как може да се вмъкне като опция.Първоначално публикувано от КрИс
Здравейте,
Имам предложение за форума-Да се добави функцията за разглеждане и писане през приложението Tapatalk.
Видях,че системата на форума SMF се поддържа от програмата.
Ако стане достъпна тази функция,всеки потребител на форума ще може да разглежда и пише отговори във форума през мобилния си телефон-приложението е достъпно за Айфон,Андроид,Симбиян(Нокия ОС),както и за Blackberry устройства.
еми то хубаво, ама аз и без това си влизам и пиша през айфона, и през галакси.
Предпочитам страницата да си е такава, както на компютър, въпреки, че при някои интерент страници е по практично.
Хм, Tapatalk бях сложил преди повече от година. Даже и в момента трябва да го има, но е спряно.
Спрях го, по причината изтъкната от fXOrange - на мен също ми е по-удобно в стандартния му вид да го гледам, а не през Tapatalk-а.
Принципно, не е проблем да се пусне пак, но ми трябват повече мнения.
На 4 инчов екран определено предпочитам програма за четене на форума от колкото да ползвам броузър. За да ми е сравнително комфортно четенето във форума трябва да зуумна достатъчно за да е четим шрифта, да завъртя телефона в хоризонтално положение и тогава горе-доло се получава. При Тапаталк и сродните му програми за четене на форуми всичко си е оптимизирано перфектно. Определено съм с две ръце "ЗА". Единственно ще искам да въведем ограничение във подписите на Тапаталк , че са безумни ("Send from my iPhone by using Tapatalk forum app")
Ами ще гледам да погледна тази седмица за някоя по-актуална версия, че инсталираната е 0.9.13, която предполагам е безнадеждно остаряла.
И аз 7-8 пъти съм писал през Китай-фоня и съм доволен.Да не стане така, че да не мога да си ползвам Китай фоня за Сетком сърфиране като се включи този Тапаталк??? Иначе не ми е никакъв проблем, че трябва да зумна.Нито пък ми е необходимо да въртя екрана или да включвам G- сензора.
А бре Кво му е на форумя така, че ще го "модвате"???
И за мен така е по-удобно, просто казвам, че няма никакъв проблем да се сложи Тапатолк и изчаквам повечко мнения.
Настана ли времето да се направи раздел "Подарявам" ?
Там да не се допуска просия , просто всеки който има нещо за подаряване да си прави тема.?
Питам защото доста неща тук си разменихме някои потребители а имаме и много още които ще са нужни на някой.
Някой конкретен раздел за хай-тех джаджи от всякакво естество , че вече е 2017 и технологиите напреднаха много . Знам , че всеки може да се информира за това индивидуално и ако се интересува , но идеята е по-друга . Просто да споделяме впечатления и инфо , че има доста обекти за това и аз лично незнам , ако нещо ме е впечатлило , а то има доста такива джаджи , къде да го постна , че да не изглежда като спам ( че иначе ... бан ) .
Примерно , те това --- Cicret bracelet , Navdy
Този пост е редактиран от civica; 31-03-17 в 08:39.