Въх... не мога да докарам същия ефект.. Ще огледам, ама не ми идва идея за подобен проблем. Откъде може да идва и как да го премахна.
Въх... не мога да докарам същия ефект.. Ще огледам, ама не ми идва идея за подобен проблем. Откъде може да идва и как да го премахна.
Май става докато се зареди рекламата отдолу на полето.....ама ......не съм сигурен
Пробвай да излезеш като @kod, после влез и веднага се опитай да въведеш името си в полето
И при мен е така, но мисля, че не може да се оправи. Скриптовете в началната страница се зареждат чак когато всичко друго е готово (onDocumentReady).
Чакаш да се зареди цялата страница - преди това не можеш да пишеш име и парола.
въпрос:защо с милото ми китайско таблетче "Привилег", с прикачена към него физическа клаватурка(също доста китайска), успявам да изпиша буквите ш.щ.ю.ч, които са с клавишни комбинации навсякъде другаде в нета, но не и в този форум? В моите китайчета ли е проблема или нещо във форума?
Този пост е редактиран от avast3; 22-05-13 в 22:32.
каква му е системата на това нещо?
Ако питаш за операционната система: Android 4.0.3. а играчката е Privileg Mid7M
еми ае де. В настройките добавяш бг. После като ти излезе клавиатурата, когато трябва да пишеш нещо. Натискаш на глобусчето долу от ляво на спейса и променяш на бг
Проблем с "красивите URL" - на поне един от юзерите профилът е недостъпен:
https://forum.setcombg.com/members/ql^2-8.html
Ако в заглавието на някоя тема има специални символи, нищо чудно и тя да стане така.
Тук намирам някакво решение през настройките:
http://www.vbseo.com/f77/members-pro...problem-41697/
Този пост е редактиран от Bibi; 28-05-13 в 21:31.
Не помага тази тема. Проблем е... Ама и аман от оргиналничене, що за символ е използван!
Нещо, което забелязах наскоро. При достъп до форума от определени мобилни устройства той се зарежда в пълната си, а не в мобилна версия и синята лента отгоре (SetcomBG) започва да прескача надолу с всяко скролване, като обикновено застава в средата на страницата и пречи да се четат статиите. Досега съм наблюдавал следното с браузъра на PS Vita, докато с IE на HTC HD2 под WM6.5 няма никакви проблеми - той си зарежда направо мобилната версия. Не знам дали е проблем, просто исках да споделя.
Ами лентата е проблем при мобилните браузери, така е.
Трябва да се ползва мобилния скин или тапатолк.
Ще добавя и пълен скин, който да се вижда както трябва на мобилни устройства след време.
Виж, защо някои браузери се представят като десктоп и не ти зарежда мобилния скин... не знам.
Форума е на целия монитор....Страхотно. надявам се, че не временно само?!
Не знам, пробвам.
В момента като стил по подразбиране е върнат стандартния.
Долу, вляво, от полето за избор на стил може да се избере S2013_7 или S2013_8, които са модифицираните стилове, които не са на цял екран, но са по-оптимизирани според мен.
Така че, всеки може да настрои стил по избор.
Захващам се и с нещо тъмно...