Доста недвусмислено, иконата показва, че си отговорил на съобщението, а не че не е отворено
Не схващам какъв проблем виждаш.
Доста недвусмислено, иконата показва, че си отговорил на съобщението, а не че не е отворено
Не схващам какъв проблем виждаш.
Само аз ли не виждам настройки и изход? ( Firefox )
Проблемът съществува при монитори 4:3, при 16:9 го няма...
Аз съм с 4:3, Firefox - нямам проблем
В момента аз също, но настройки и изход не го виждам.Трябва да смаля целия firefox за да мога да изляза. Проблемът ми е само с най-горния ред,докато имаше реклама ( панасоник май беше) нямах проблем....
Последните няколко дни нещо не е наред (поне при мен) форума - постоянно ми излизат в "Нови Постове" такива , които вече съм чел (даже и писани от мен) - на какво се дължи?
п.п. Ползвам Google Chrome .
Kod се е заиграл с настройките. Провери служебният Светльо
И при мен е така , което значи че проблема не е при нас
Ами... в момента има нова настройка, която касае единствено показването на нови постове. По-несъвършенна е, но товари по-малко и всичко би следвало да е по-пъргаво с нея.
Какво викате - отчитането на нови теми е много некоректно, да връщам старата ли ?
За мен не е проблем, просто споделям... а и щом товари по-малко нека си остане.
Аз честно казано не мога да схвана точната разлика между двата метода, но определено, ако този, който в момента е активен не е Гоолям проблем е по-добре да останем с него, убеден съм, че е по-пъргав форума по този начин.
Да, този метод е по-добър от само маркирането на прочетените теми и оставането им в списъка.
Имам малък проблем при влизането във Форума:
След зареждане на началната страница, ако кликна веднага в полето за името, не ми изчиства полето, а маркерът остава някъде по средата. Трябва или да разчистя наляво-надясно, или да кликна в полето за парола и после да се върна отново в полето за името.
(XP + Fox)
//става дума за няколко секунди изчакване преди кликване и после всичко си е наред