Превключих пак на новият и ще му дам шанс няколко дни , но на първо четене - добре е че си сменил светло синьото , но нещо ми е прекалено "ситен" и тънък шрифта - натоварващо ми е нещо и особено при по-дълги постове .
е шрифта си го уголемяваш със скрола на мишката мен винаги ми идват ситни форумите на 1920х1200 и 24 инча ..
Аз съм обикновено на лаптопа - 15" 1300 нещо си ... - и намалена до край подсветка , но ми идва някакси по-сбит и тънък (пък и явно одъртявам - може би наистина ще е добре леко да се уголеми поне ...
Направих леко сравнение с някои други форуми - на доста от тях е същият шрифт , но по-плътен (леко болд) и мааалко по-голям - почти неразличимо , явно разликата е от дебелината и затова ми се струва по-малък/ситен шрифта .
Няма никаква разлика. Направи го в друг цвят, примерно оранжево.
Така е добре, но добави номерацията на постовете в съответната тема.
И още нещо, основният цвят синьо във Flat и Мобилна версия ги направи малко в по-тъмен оттенък. Това светло синьото е доста дразнещо очите.
мда може малко по тъмно синичко също така не виждам бутона "постовете днес" който беше ценен
Още един глас за по-тъмно синьо на текста .
Има достатъчна разлика.
И така става шарено и се вкарва допълнителен цвят, няма да се слага друг.
Ще помисля само дали да остане по-тъмно зеленият или по-светлият.
Сините линкове в десктоп версията са направени значително по-тъмни още сутринта? Колко по-тъмни да са... Ако става въпрос за малкото графични елементи и главата - не знам, смятам, че трябва да са както са - с по-светлият син цвят. Искам да е свежо, достатъчно киселяци сме се събрали, трябва ми по-отворено и оптимистично излъчване. Безгласните обезцветени teal разцветки са в миналото...
Въпросът за рекламите е абсурден - дискусията тук е за хора, които искат да помогнат. А оплаквания - към арменския поп могат да се отправят!
Дали е възможно дефолтната тема да получи ъпгрейд със същи вид и размер шрифт?
Не знам честно казано дали ще имам време.
На мен много ми харесва Open Sans, според мен това е най-четимият универсален фонт за всякакви устройства, затова се изненадах от мнението на Светльо.
Но за вкарването му навсякъде в старата тема...трябва доста време.
Само питам. Ако е много сложно зарежи.
Това трябва да се появи отдолу, след като е натиснато "Нови мнения" (под тях), а в момента го няма. Наличието му в главната страница е безсмислено.
За рекламите в мобилната версия. В стария вариант ги нямаше и затова те помолих в сегашния си вид също да липсват. За телефон или таблет е дразнещо от потребителска гледна точка да мъждукат шарени рекламки между постовете.