Ще свикнат
Аз започнах да свиквам с подобренията, само искам да дам предложение непрочетените теми да са в различен цвят от прочетените, примерно черно леко удебеленболд за непрочетените и нормален болд в синьо за прочетените теми.
Ще свикнат
Аз започнах да свиквам с подобренията, само искам да дам предложение непрочетените теми да са в различен цвят от прочетените, примерно черно леко удебеленболд за непрочетените и нормален болд в синьо за прочетените теми.
По този начин без да се напрягаш да четеш, визуално ще се виждат новите мнения по темите!
Ами да ти кажа там е като бит пазар, имам предвид като влезеш в даден раздел веднага да се открояват с просто око новите мнения в темите!
Предложението е добро, ще видя какво мога да направя, задачата не е от лесните.
Ясен визира бутона в главната навигация в горната черна лента - там ти излизат само непрочетени от последното ти посещение мнения от всички раздели и е значително по-удобно, отколкото да обикаляш от форум на форум и да се цълкиш за болднати имена на теми.
Четеш си интересните ти, даваш маркирай като прочетени на останалите и готово... Много лесно и удобно.
Никой нищо не казва за хедъра и навигацията
Вчерашната по-едра или днешната малка повече ви харесва?
Като е за стрелкички нагоре, тескта вляво или вдясно бил фермани се изписват....
Аз съм фен на минималистичните неща.
Аз вече посвикнах на тъмния скин...май няма да се връщам на дефолта. Хич нямам претенции какъв скин ще е ...
Моля за вашите предпочитания за фонт - кой от прикачената снимка ви допада повече - горният или долният?
ПП - Необходими са още 3-4 дни, но като гледам как върви, до края на седмицата новият Flat стил по подразбиране ще е готов окончателно и живот и здраве, до края на месеца и тъмната тема, мобилната ще бъдат нагласени.
На тази по подразбиране - основно остава страницата сссписък от теми и резултати от търсвния, които са нелицеприятни.
Постовете според ме почват да се оформят, мисля, че с шпомощтана Bibi най-накрая налучкахме големината на хедъра, утре ще се пипне и футъра и... така.
Долният - по-наситен и четлив!
Този пост е редактиран от competition; 16-04-15 в 11:10.
Ха сега де - аз като ги отворя при мен горният е по-наситен и съм за него ...