аз пък съм си доволен, че дифолт стила си е тука.
аз пък съм си доволен, че дифолт стила си е тука.
Новия flat стил е чудесен!
извинете, ама:
5192012043239windows8vsaol.jpeg
не че няма да свикна, ама...
Fear Me - Не схванах идеята и връзката с шарените картинки в поста.
На нещо от тях ти прилича новия изглед??
Бордерчета, сенчици, бгр картинки са демоде от години.
Факт, връща се простотата и удобството, но сравнение със старото няма.
След година, посещенията в мрежата от устройства с 5 или по-малко инча екран ще са над 50%.
След 2 - сигурно над 80%.
Важното в мрежата е информацията, а не напудрените, тежки дизайни, невъзможни за малки екрани.
Оффтопик - трябва да си доста ограничен хейтър за да правиш аналогия AOL 96 - Windows 8. Който я е направил, и той не си вярва, но е важното да се плюе...
ПП2... Добрия стар smf, на който беше форума ни до преди 2-3 години да ви кажа продължава да е супер.
Обнових форума на детето... Еми html 5, пълен респонсив, а не 2 версии, vbulletin може само да си мечтае...
Хвърлете един поглед, чуден е SMF - а.
AlekDimitrov.com Форум
ПП3 - а с новия облик, разбира се ще свикнеш, това е целта му - максимално изчистен, няма как да не се свикне и да започне да ти допада след време..
Промени цвета на "Отиди на първото ново съобщение", за да се различава от "Имате хх съобщенията в темата".
Мобилната версия също е претърпяла обновление, което не ми допада изобщо и май вече няма да я ползвам. Старата, беше доста по-удобна и функционална. На главната страница ги няма вече опциите за "Нови мнения", "Маркирай форумите, като прочетени", "Лични съобщения" и други.
продължава да ми липсва тъмен скин....
Обясни по-внимателно и със скрийншот?
Не схващам какво да променя.
Хайде сега... И един мармот.
Единственото, с което съм съгласен от написаното е липсата на бутон за нови мнения.
Ще добавя да се вижда такъв.
Къде да е - само на начална, на нея и списък на теми, на нея, списък на теми и преглед на тема?
Плюсовете са видими, ако подходиш безпристрастно - много по-едри и четими шрифтове, пряк достъп до подфоруми, показване на описанието на форуми и категории.
Но наистина, бутон нови мнения липсва, ще направя едно малко барче под логото с него и още нещо ако кажеш.
Screenshot_2015-04-12-23-51-05.jpg
Това е старата мобилна. Какви препратки да има в барчето на новата?
Нови мнения и Лични съобщения?
ПП - според мен, нареждате се плътно след Бгмама по хейт без никакво желание за помощ. Само там съм виждал повече безмислени плювни.
От недоволните тук, благодарности на gnf, който дава конкретни идеи.
Изказал си мнението си 10 поста нагоре.
Не допринасяш с нищо с повтарянето му.
Kod
мен лично не ми допада ,върнах стария .. светлосини букви на бял фон ,трябва да се напрягам да прочета какво пише ..
За това става въпрос:
d3e91c8d22c1b8a9.jpg
И да не забравиш (краварката е в левия ъгъл, шегувам се) най-важното, сложи една черна тема и ще стане чудно!
Колкото до Мобилната версия. Не съм пристрастен, а споделям кое ми допада повече, а именно, че стария вариант беше идеален. В сегашния си вид ми идва натруфено особено с шарените реклами, които се мяркат между постовете.
Шрифта не е нужно да бъде толкова едър особено Caps Lock шрифта, може да го намалиш поне с една идея; Пряк достъп до подфоруми; Показване на описанието на форуми и категории, хм.... в мобилната версия поне на мен не са ми нужни подобни екстри. По-добре вмъкни опция за лайкване, брой постове на потребителите и броят постове в темата.
"Нови мнения" и "Лични съобщения" нека да са в някаква главна лента горе, както си беше в старата версия. Имаш ЛС и ти светва в червено кръгче/квадратче с броя на съобщенията в главната лента. А "Маркирай форумите, като прочетени" пак да е, както преди, най-долу под новите мнения.
ПС: Като редактирам мнението си и го запиша, след това не се вижда в темата, а трябва да рефрешна, за да се появи. Това само при Flat-а.
Този пост е редактиран от gnf; 13-04-15 в 04:48.
Аз дори нямаше да разбера че форума е с нова визия.Ползвам тапаталк имам черна тема и е добре с него.
Промени във Flat стила:
1. Цвета на иконата "Отиди на първото ново съобщение" е променен с по-тъмно зелен.
Общия цвят на всички линкове е сменен с по-тъмно син от досегашния.
Моля за конструктивни предложения и мнения относно трите основни екрана на форума:
1. Заглавна страница:
https://forum.setcombg.com/
2. Списък на теми / търсене:
За Форума
3. Преглед на дадена тема:
https://forum.setcombg.com/%D0%B7%D0...%D0%B5-28.html
Това са 3-те дизайна, които определят лицето на форума, моля за конкретно мнение за всеки от тях - искате ли нещо дребно да се пипне и промени в някой от трите екрана?
Hristoslav - помолих вече веднъж в темата - давайте забележки по същество с детайли за донагласяне.
Съжалявам, тук не е мястото да определяш като идиоти хора, ползващи Интернет през смартфон, нито е място за оценка на друг форум, нито е място за обяснение на причини къде и защо пишеш.
Моля в бъдеще - помагайте с предложения за дооправяне, а не изливайте хейта си към света или дизайна.
kod
Ако нямаш конкретна идея, с която да помогнеш - ползвай стандартния стил и не го мисли новия.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-15 в 21:14.
мен лично ме дразни доста 30те секунди между търсенията .. направи ги 10 ,достатъчно е срещу ботове или за каквото е сложено не знам точно
Сега ще погледна.
gnf
добавен е бар най-отгоре - Лични съобщения и Нови мнения в мобилната тема на заглавна страница и на страници, показващи списък с теми.
на заглавна страница - отдолу - добавен е бар - маркирай форумите като прочетени.
Други забележки и идеи? Удобно ли е така?