не е лошо да се върне дифолтния. Често казано двата избора които имаме сега не са никакво решение, за мен.
не е лошо да се върне дифолтния. Често казано двата избора които имаме сега не са никакво решение, за мен.
а едни бели букви на бял фон не щете ли
ти си имунизиран от чувство за хумор ,просто не чети коментарите ми .. а изказването ми е съвсем на място .. не може да се угоди на всеки ! има 2-3 стила , пипна ги малко админа да са по четливи , да върне и предния за който го предпочита и това е
fonts.jpg
Ти да видиш... определено има нещо, обърнато с хастара навън ама няма да предполагам какво е...
И Техното с идеята за подмяна на Open Sans с Courier / Tahoma съвсем убива всякакво желание в мен за търсене на идеи във форума
Годинките ли са много вкуса ли не е на място, има нЕкъФ проблем
Днес пуснах в продава една обява трябваше да я пиша три пъти. Пиша я прикачвам снимките и изненада няма такава страница изписва. Почвам наново пиша качвам снимки давам преглед всичко е добре. Давам да я постне и ужас само снимките текста липсва. Накрая стана след корекция с дописване.
Не разбираш...
Полемика има, с надеждата някой да даде добра идея. Ще го кажа в прав текст - не смятам да угаждам на твоя вкус или на Пенчовия. Знам какво искам, трябва ми помощ за детайлите...
Няколко пъти помолих в темата, но явно оставам неразбран - нека обсъждаме детайли и дребни промени, а не всеки да хвърля на показ естетичните си разбирания.
Що са такива големи имената в новия облик на форума?
Не знам , за мен е някакси прекалено сбит текста (+ тънки и малки букви) на постовете и особено по-дълги такива ми идват трудни за четене ... Може и в мен да е проблема , но със стария (дефолтния) нямах проблем...
Моля, обяснете ми как да си върна старият скин на форума...някак си стана синьо черен и не мога да го оправя. Благодаря предварително.
Не са големи, огромни са.
Наистина са твърде малки буквите.
Крис, ето къде може да пипнеш, за да стане по-добре. Не знам дали погледна и това с непоявяването на вече написан пост след направена редакция, трябва да се рефрешне. Писах затова вече два пъти.