При мен пък всичко е на 6! Много съм доволен от новата тема и нямам никакви забележки. Крис, Евала!
При мен пък всичко е на 6! Много съм доволен от новата тема и нямам никакви забележки. Крис, Евала!
Абе появи се, ама преди поста на който отговорих.....странна работа, излиза, че съм бил за малко в бъдещето и там съм писал.
Сега забелязах и друго.
1. Защо ти трябваше да свиваш полето на цитатите?
2. Иконките за "Отговор", "Цитат" и "Множествено цитиране" са в черно в тъмната тема.
3. "Харесай" и "Сподели" нека си останат в долния ъгъл статични без да плават според дължината на поста. При едни е по средата, при други долу, а при трети горе.
4. Разграничи с черта подписите, сега са слети с мнението.
Аз само ако мога тихичко да помоля, да ми се върне старият скин, а пък новите шукаритетни пак си ги обсъждайте тук.
Видях ,но не знам кое точно имаш предвид - сериозна разлика не виждам . Сега пак сравнявам с други форуми и най-голямата и основна разлика в шрифта е ,че тук не е плътно черно (наситено) , а леко сивкаво - с по-малко насищане , не така плътно и видимо ... Има ли промяна в разстоянието между редовете - струват ми се прекалено близо - или се дължи на шрифта ?
Благодарско за тъмната кожа! Единствената ми забележка е че съотношението на големината на имената (никовете) и основния шрифт може да се намали. Но дори и така да остане принципно не е проблем.
------------------
За големината на основния шрифт:
Не знам кой на какъв монитор и на каква резолюция чете форума, но при мен на 23 инчов монитор и full HD аз го чета с мащаб 200% - така ми е ок. Ако трябва да го гледам на 100% - тогава всичко е много дребно и ситно на тази резолюция.
Този пост е редактиран от Pat; 15-04-15 в 02:10.
Най-вече пропорциите не са наред, според мен.
Отгоре има три много едри бутона, на фона на дребния текст са като банери.
Социалните плъгини също - заемат 3 реда текст. Нормално е да са по-малки. И с малко по-голям margin под тях.
Всъщност те защо са сложени в най-горното мнение, ако се отнасят за цялата тема? Не е ли по-добре да идат до сърчицето?
За имената се каза. На част от хората името не се събира на един ред.
Блокчето за одобренията (това със сърчицето) е излишно едро.
Под блока за бърз отговор има екран и половина други неща.
Част от бутоните са сиви, други черни. На мен това не ми харесва.
Футъра би трябвало да може да се подреди по друг начин, така че да заема по-малко редове и височина.
Аватарите вероятно трябва да бъдат с background-image, за да се оразмерят по еднакъв начин.
Ако може да се ограничи и височината на картинките в подписите, ще е добре.
Сивия текст не е много хубав за четене. Поне самите мнения би могло да се потъмнят. Подписите и останалите аксесоари може да останат бледи.
Профилът на автора вместо да изглежда по-подреден, е по-скоро разхвърлян - част от нещата минават на нов ред. Не е нужно подравняване по колонки там. И не знам дали няма да се отрази добре ако цялата лява колонка за авторите се разшири малко.
Цитатите. .postbitlegacy .bbcode_container { width: 58%; } - това е твърде малко.
Но най-спешно ми се струва оправянето на функционалните проблеми, за които вече няколко пъти се спомена.
Този пост е редактиран от Bibi; 15-04-15 в 02:43.
А дано.... ама надали...
Има нещо, което може би е чисто субективно възприятие - тия дебели черни линии на белия фон и между тях бледите постове с дребен шрифт направо ми вадят очите. Умишлено ли са търсени тези резки контрасти?
Другото, което прави странно впечатление е преместването на надписите (бутоните) за избиране на опция под главата на форума от ляво в дясно. В почти целия свят писането е от ляво на дясно и четенето също (изключвам арабско и китайско писмо). Нашия мозък е така настроен, че започваме да търсим с поглед нещо написано първо в ляво и ако не го намерим плъзгаме погледа си тогава в дясно. Това е естественото за нас движение на очите, когато преглеждаме страница на книга, списание или УЕБ страница. Така нещата са наопъки.
Този пост е редактиран от Lupus; 15-04-15 в 10:08.
благодарско на крис, за дифолта, дето сега се казва олд стил, че направо щех да се самоубия. Нека всеки има правото на своя избор. Тези, които предпочитат новите скинове, да ги ползват със здраве, а ние любителите на стария да му се радваме, както преди.
1. Проблемът е оправен
2. Шрифтът на постовете е уголемен с една единица
3. Цветът му е направен леко по-тъмен
4. Шрифтът на името е намален
5. Послето с информация за потребител е разширено от 138 на 150 пиксела.
6. Социалните бутони са изнесени извън 1-ви пост
Мнения?
Моля за съсредоточаване върху Flat - да изчистим него, после ще се заема с Dark Flat - така се обърквам и не разбирам за кой стил се отнасят критиките - нека сега коментираме само Flat.
По мое мнение сега е по-добре.
lineheight ми изглежда малко. Опитах с 1.35 и става по-четливо. Но това може да е субективно.
За момента само футърите нещо ме бодат.
И огромните подписи донякъде. Пример: Aleksandars. Нещо такова:
.signaturecontainer img { max-height: 45px; }
Този пост е редактиран от Bibi; 15-04-15 в 11:55.