На какво се дължи тази голяма разлика в полето за подписи? При, все че това на Pat е почтиии празно.
16204f90b83d352e.jpg
На какво се дължи тази голяма разлика в полето за подписи? При, все че това на Pat е почтиии празно.
16204f90b83d352e.jpg
Дължи се на полето за автор вляво.
Добре де, но това поле за автора в ляво е еднакво по размери и за двамата, а полетата за подписите им е с различна големина. Откъде тогава се поражда несъответствието в съотношенията?
Крис, броя на постовете им ли имаш предвид?
gnf, виж картинката и мисли бе човек!
5 поста спам за нещо, за което обяснението го имаш в самата картинка - височината на подписа на Пат се определя от лявото поле, а не от дясното - и да има подпис, и да няма - целият бокс ще е с такава височина, защото тя е необходима за лявото поле!
Абе както го направиш все ще се чете...
Аз бях "противник" преди всичко на това, че нямаше тъмен скин. Никога не съм ползвал дефолтния вид на форума. Сега след тунинга на новите два скина мога да кажа, че лично за мен те ми харесват повече от стария. Но си държа на тъмния.... така съм си свикнал, а и ми е по-приятно като възприятие.
Промених и недостатъци по тъмната тема, за които се сещах.
gnf - иконките, които почти се сливат с цвета... засега не ми се търси решение за тях, ще останат така за известно време.
Други идеи и предложения за подобряване на двата стила?
Или на новия мобилен?
Цветът на мобилната ми харесва, не смятам да потъмнявам за момента.
Бутон за свиване, ще го запиша в задачите.
Предвид липсата на коментари, приемем че сте доволни от Flat и Flat Dark.
Още веднъж, големи благодарностти за помощта на Bibi, надявам се оформлението на форума ни да ви допада.
100х за Биби и останалите и от мен - За мен промяната е от дефолтния на тъмния вече и е по добре така и Добро Утро!
С Крис обсъдаме частични промени в подфорум - Звук и визия. Дайте вашите предложения за промени по долния списък:
Звук и визия с нова структура - с отделни подфоруми по марки:
Телевизори и проектори
- - Избор на телевизор(Тук ще бъдат трите основни теми за избор)
- - Samsung телевизори
- - LG телевизори
- - Sony телевизори
- - Philips телевизори
- - Panasonic телевизори
- - Sharp телевизори
- - Други телевизори (тук влизат Hitachi, Finlux, Blaupunkt, Neo, Vestel, Beko, Elite итн)
- - Ремонт и сервиз
- - Настройка и калибрация на телевизори
- - Аксесоари за телевизори
Проектори и екрани
-
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-04-15 в 21:08.