Първоначално публикувано от dimogochev
Точно в днешно време ми се струва, че потребителският опит тотално оправдава горната Ви теза.
Цената на стоките отдавна не е надежден показател за тяхното качество, а се е превърнала в измерител на успеха, с който рекламните отдели облъчват наивната публика за значимостта на ефтините си, лошо проектирани и още по-лошо изработени боклуци.
Единственият стремеж е да измамиш клиента колко велик е боклука ти и колко много си заслужава космическата цена, която му искаш.
И за да работи тази тактика повече от веднъж се иска само да осигуриш минималното качество и надеждност, над които средният клиент е неспособен да направи разлика. Останалото го оставяш на самозаблудата му, че плащайки много е получил много.
Тея изказвания за "класа над другите", "най-доброто", "гроздето е кисело" и т.н. са типичен симптом за зомбиране и добре свършена работа от споменатите рекламни отдели и други заинтересовани лица по веригата на продажбите.Първоначално публикувано от dimogochev
Човек трябва да мисли с главата си и да прави трезва и независима преценка какво всъщност му се предлага, на каква цена и какво всъщност му трябва.
Да купиш нещо много скъпо само, за да се хвалиш после колко пари си имал да дадеш за него е ... примитивно.
И понеже май не съм говорил още конкретно по темата - и двете ми Уруру-Сарари работят без проблеми вече четвърта година.
Не съм им правил техническо обслужване, само почистване на филтрите и топлообменика на вътрешното тяло.
Работят напрактика непрекъснато и зимата, и лятото.
Зимата отопляваха добре и при -15
Но не ги считам за "класа над другите".
П.С.
Всичко горе го казвам без лоши чувства към колегата Димо Гочев.
Неговият пост просто послужи като катализатор за изразяване на кратка теза по особеностите на съвремения пазар.