Както преди време бях споменал,съм адски доволен от Дайсейкай 8(Сашо,благодаря още веднъж!),една от основните причини,която надделя при избора ми е точно плазмения филтър и йонизатора,жена ми има сенна хрема,която откакто имаме този климатик,почти не се е оплаквала,преди по 3-4 месеца кихаше и кашляше непрекъснато.Това че тук има двама-трима,които не са доволни от този модел си е лично техен проблем,ако нещо не им работи по машината да си го оправят,а не да го оплюват при всяка възможност.
Оказа се че няколко мой познати имат същия модел,като ги питах,никой не се е оплакъл от нищо,даже напротив ,много са доволни...
Другата седмица ще монтират още 1 бр.Дайсейкаи 8 при родителите ми...напук на всички оплакващи се тука
Според мен 10-ката си струва всяка стотинка...в този ценови диапазон,незнам дали изобщо има конкуренция...
Този пост е редактиран от iveto; 29-10-17 в 18:59.
Непрекъснато ли ти е включен плазма йонизатора или го пускаш от време на време.
Хайде да се придържаме към темата.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Daikin измисли нов FTX модел---->FTX-K1 / RX-K1
вътрешно тяло-->FTX-K1
външно тяло----> RX-K1
Здравейте,
Ще монтирам климатик в хола - около 75 кб.м. източно изложение без външни стени, с пвц дограма, но ще трябва да помага и с отоплението на коридора. Колебая се м/у Daikin FTXP35K3 и Comfort Daikin FTX35-KV. Имали някаква съществена разлика освен фреона. И още един въпрос м/у двата Daikin-a и Mitsubishi Elektric MSZ-SF35VE, кой е за предпочитане?
п.п. Въпроса е преместен в темата за Избор на климатици.
Този пост е редактиран от d.simeonow; 20-11-17 в 16:25.
Може и да са достатъчни първия предложен модел май е по-добре с R32. Аз в хола ми който е 80 кб.м. без външни стени, с пвц дограма - почти същото като на колегата съм сложил климатика от подписа ми и оплаквания нямам никакви.
Този пост е редактиран от d.simeonow; 22-11-17 в 15:06.
Последно, квадратурата или кубатурата?
От двата FTXP.
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk