И двата на хартия изглеждат мнооого добре
И двата на хартия изглеждат мнооого добре
А ще доживем ли да видим на 230v.Японските еквиваленти на Risora и Nozashira?
Ъъъъ тези не са ли за Европа ?
Чак погледнах дали е Дайкин или някое Фуджицу и коповете са наредили и минимуми, и максимуми.... бре бре бре.
И паричките сигурно ще са - аййй маййкооо!!!
Този пост е редактиран от avenger; 09-12-17 в 11:00.
Да попитам кога се очакват тези машини да излязат?
Кога нормално производителите вадят новите си модели ?
Ако тези модели се появят тук, това ще е сигурно чак догодина евентуално....И може да си сигурен, че цената им ще е над 2500....
Ужасссс ..... цената направо може да те откаже.
Другите производители кога вадят нови модели
Има ги цените из еу сайтовете - 2200 2400, ако дадат всичко, което обещават ще е ок, дори и цената.
Този пост е редактиран от avenger; 09-12-17 в 11:01.
Няма да са по евтини от ZSX-S, нищо фрапантно в крайна сметка има машини и Машини, цени и Цени.
Daikin измисли нови имена на климатиците си.
FTXTP-K, FTXP-K3,FTXL-JV, FTX-GV ,FTX-J3 и FTX-KV ще се наричат Comfora.
FTXM-M , FTXS-K FTXTM-M и , FTXLS-K3 ще се наричат Perfera
FTXC-A , FTX-KN и FTXB-C ще се наричат Sensira.
FTXP-L,FTX-K1 и FTXS-K1 все още нямат имена.
Може ли да дадете мнение каква е разликата м/у Daikin FTXB35C и FTX35J3? Първия на цена 1000лв с монтаж, втория е на 1200.
Еднакви бингий са....
Здравейте, писах в другия раздел за избора, но не ми отговориха там съвсем бегли познания имам по климатичната техника, макар че имам 2 климатика (Fujitsu general ASGH12LUCA-6-та година вече и Daikin FTXM25M от една година). Посъветвайте ме какъв да си избера за две свързани помещения с огромен портал м/у тях (овора е 2,9х2,4 м) и фактически се поучава едно голямо помещение с квадратура от почти 30 м2 и височина 2,8 м, (кубатура окол 83 м3). Помещението е изцяло вътрешно, с 5-камерна ПВЦ-Трокал и двоен стъклопакет със стъкла 4 сезона, етажът е среден, стаята изцяло западно изложение, градът е Троян. За сега съм се насочил към Daikin FTXM42M. Какво бихте ме посъветвали вие, ще се справи ли с отопляването, бюджета ми до около 2500 лв.
За тези пари 18LFC или старата NOCRIA