@ justify - Пряателю (извинявай, че се обръщам така към теб, просто не ти знам името) айде ако обичаш да не обиждаш човек който не познаваш! Благодаря ти за меннието, но първо - регистрирах се в този форум, за да получа компетентно мение, след като обиколих над 10 магазина и във всеки ми даваха коренно различно мнение - включително и притежатели на посочените от мен модели в по-големи помещения от моето бяха "категорични", че един измежду двата модела става, (отидох с изтеглени пари да си купя FTXS35 - и ме разубедиха, че това са много пари по добре да си купя FTX-a зашото единствената разлика, била това 3Д око от което съм нямал нужда, дайе препоръчаха някакво Фудьитсъ Айва или нещо подобно за 1200 лв с монтаж - което според думите му всичко монтажисти си монтирали само този модел). Посетих над 50 сайта - в който и двата модела са посочени, че стават за помещение по-голямо от моето, насочих се към Дайкин - едиствено защото го рекламират, като най-надежната марка. Бюджета ми е ограничен защото се нанасям в ново жилище и се чудя от къде ще изкарам тази пари - точно затова и искам от всички Вас - разбиращи, за разлика от мен да ме посъветвате ... вярвай ми, че след всичко съм тотално объркан - няма модел на който да съм се спрял .. просто искам да избера оптималният за мен варият в съотношение цена/качество и не на последно място разход на ел.енергия - това е !