Пак си добре, една бивша гледаше само цвета. Това, че му е омръзнало да е кола преди години нямаше значение.
Пак си добре, една бивша гледаше само цвета. Това, че му е омръзнало да е кола преди години нямаше значение.
Вече разбрахме кой го е избрал.Пък през зимата радостта на мъжете не се очаква да е продължителна,освен при мека зима.
VIVI , конденза не може да е показателен за работата на климатика.Ако в помещението няма влага, няма от къде да дойде конденза.
Относно зимата, Дайкините имат способността (според софтуера най вероятно) да се нагаждат според външната и вътрешната температура.Тоест , колкото е по студено, толкова повече жега блъскат вътре.И това при положение ,че засмуква студения въздух отдолу ,а не топъл както при високостенните.Така,че нека дойде големия студ -10 градуса и пак ще говорим.Това го заявявам твърдо за подовия модел.Не знам при другите така ли е.
А ако не топли ги викай тея дето са го оразмерявали и ги тормози по всички параграфи докато те стоплят( с климатика де ).
"колкото е по студено, толкова повече жега блъскат вътре"
Сигурно превключва на твърдо гориво,когато почнат да падат врабчетата от студ
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341481229[/time]_________________________________________________
Машината е добре оразмерена,само мъжете няма да са постоянно доволни,освен ако отсреща няма някоя комшийка с парно.
Може би леееко подценяваш колежката май. То и аз не съм я виждал, ама все си мисля, че комшийките няма да имат шанс.Първоначално публикувано от galinr
:tony34al ,става въпрос за необходимата пражкена температура,според мен поне 27гр.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341489180[/time]_________________________________________________
Пък колежката може да пусне някой фото албум за да преценим коя температура е подходяща за мъжкото око.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341485913[/time]_________________________________________________
Има ситуации,в които се оказва че е по-добре цяла зима на охлаждане...
tony34al , благодаря! Но все пак сме в Бургас, конкуренцията е убийствена
galinr , в Бургас няма парно.
Kasap , като избираме кола гледаме да е не по-стара от 5 години, да е широка и дълга (без да е микробус) и сравнително икономична като разход и ако може и като поддръжка. Смяташ , че няма никакво значение, че външнто тяло е на север, където никога слънце не огрява и е на място, където става течение. Бих могла да измеря разликата в температурата на западната фасада на сянка и на северната.
Има ли някой идея защо машината днес категорично ми отказва да включи икономичния режим. Опитвам многократно, не ебава(извинете). Въпреки това съм на 25 и няма никаква миризма. Явно компресорът не изключва.
А икономичен ли е реално икономичният режимм щом компресорът ще върти постоянно?
vivi.vivi,не знаех че В Бургас са забранили локалното парно! Явно имате оправен кмет
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341502380[/time]_________________________________________________
"Въпреки това съм на 25 и няма никаква миризма."-нормално е за жена на тая възраст да ухае приятно.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341498900[/time]_________________________________________________
За външното тяло няма проблем.Естествено при зимно слънце малко губиш,но лятото печелиш.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341495420[/time]_________________________________________________
"икономичен ли е реално икономичният режим".Да.Върти бавно с малък разход.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341491980[/time]_________________________________________________
Пробва ли как се държи на обезвлажняване.За мен е по-добър режим.( по принцип,не конкретно)
Икономичен не значи,че ще работи постоянно компресора в ниски обороти а ще му ограничи оборотите до средни и ще забрани високите .Ако вече си темперирала стаята само ще поддържа на ниски обороти и от икономичен режим няма нужда.И как разбра че не включва икономичен?На дистанционното не ти ли излиза символ с стрелка на долу?Прочети си упътването имаше нещо,че в някои случаи икономичен се самоизключва ако променяш някои настройки.Има ли някой идея защо машината днес категорично ми отказва да включи икономичния режим. Опитвам многократно, не ебава(извинете). Въпреки това съм на 25 и няма никаква миризма. Явно компресорът не изключва.
А икономичен ли е реално икономичният режимм щом компресорът ще върти постоянно?
Натискам бутона "ECONO", но на дисплея такъв символ не се показва. В режим на охлаждане е, на 1 вентилатор. Не съм избрала "повишена мощност" (не съм луда да искам едновременно две противоположни неща) Уредът е работещ докато го правя. По-предния ден символът излизаше, вчера-не, днес пак излиза.
Галине, фантазията ти работи мощно. Да те охладя малко. На 36 и половина съм.