Съвсем нормално е нокрията да е по шумна от дайкина по простата причина че е доста по голям и мощен климатик.Сравнението не е коректно.
Съвсем нормално е нокрията да е по шумна от дайкина по простата причина че е доста по голям и мощен климатик.Сравнението не е коректно.
бе дай ми 2 бона и всички ще ми гледате серира после.
честно при мен ги няма тези пукания и вибрации, вярно хващал съм един дефрост на нокриата но само по това че спря да духа. никакви звуци само едно цък направи, но мноооого тихо.
малък дайкин не съм имал няма как да сравня. може да е ок и да си доволен.
Не. С топлене и охлаждане и съответно със сметките на края на месеца. То е ясно, че толкова ще си духа и също толкова ще си шуми. При мен стаята е 25м2, но пък загубите от прозорците са големи и затова не ми се рискуваше с 12-ка.
Нека не остават впечатления, че съм недоволен. Доволен съм и от двата климатика. Но според мен за 15м2 ще е твърде голяма Нокрията и няма да е комфортно спането, а спалнята принципно е предимно за това. :-)
То сега при 13-18С на какъвто и режим да го сложиш, все е мъка за машината и нищо не е показателно. Скоро всичко ще си дойде по местата и добрите машини ще заработят както трябва, а лошите колкото могат.
колкото по-студено става,толкова повече ще се кефиш,че си се НАБУТАЛ..................в големия студ ще се радваш за повече дадените пари и ще се разхождаш по КЮСПЕТИ.
А Нокрията само един дизайн на вътрешното тяло ли имат?
Нещо новичко за евро пазара няма ли, че гледам в youtube за японския доста красиви пластмаси.
За моите 35 кв. м. най-изгодно и евтино ми идва Нокрията, а и ще е най-икономично. Само дето ми е малко дървен откъм дизайн на вътр. тяло.
New Nocria 2012 Fujitsu General.wmv - YouTube
Ами действайте>последно този лиматик беше 4100лв без монаж.Той беше първата 40-ка с мощност в режим отопление достигаща 11.7 кв и досега много малко климатици могат да му съперничат в това отношение.