Тва ще да е като вълк в овча кожа тая 12ка.
Тва ще да е като вълк в овча кожа тая 12ка.
искаме снимки някой да отиде да направи !
Ма ходете повече хора,всеки оборудван с термометър и фотоапарат,тамън и оборот на заведението да направите.
Накрая за спомен групови снимки на фона на климата чудо.
п.п.
И аз имам една Осака 9ка която струва 369лв. и ако ви кажа как и какво топли и колко ток яде ще дойдете и нея да я видите на живо,ама си мълча.
Само едно ще кажа за нея,Осакааааааааааааааааааааа,джигитайското чудо.
Поздрави.![]()
Абе то и за имам с табела ОСАКА, ама не е ОСАКА, а ГРЕЕ 2000 с компресор на САНЬО и близо 40 кила външно тяло.7 години работи безпогрешно.И при -22 е работил без проблем, ама не може да се сравни с другите ми дзверове.
Осаката е направо мъгел, 5 годишна осака пуснеш я почва да прави топло на секундата, горещо духа направо, ама и си е киловат и нещо..
дайкина трябва да е надупен до дупка за да прави топличко, не можеш да ги сравниш и двете...
А може да е за по южни страни правен
Хайер и циганин през зимата неможеш да ги накараш да работят....
Може да гледате термометрите, дали духа силно, но каква е консумацията? - да няма в добавка някой нагревател 2-3kW.
Този пост е редактиран от rosen77; 04-12-13 в 20:30.
Аз за Хаера дето много топли питах.
Иначе на Осаката е много добра консумацията.
Siestata моята вчера я наблюдавах - при -7° навън държеше около 21-22° в стаята, което не е толкова зле за 58куб. Размръзява на 50 мин. някъде, което е малко дразнещо, но...
Всъщност дано температурата да не пада под 0 лата ако е над 0 е прилично добре топли, ама пак не бие осаката по топло..
ако температурите слязат надолу, работата става кофти с отоплението, трябва печица...
А Дядо Коледа не срещна ли нейде? Изненадах, че се върза на версията за топлещ Хайер.![]()