може да го изместиш в по малка стая нещо около 15 квадрата
може да го изместиш в по малка стая нещо около 15 квадрата
Ще мисля варианти. Като не стават за топлене, поне охлаждането как е?
Не, не...работи обнадеждаващо, но при 3 градуса навън. Като цяло срещнах доста негативни мнения за този модел (и като цяло за серията Comfort) и се филмирах сега само обикалям с термометъра из нас...![]()
Какво обикаляш с този термометър, цяла седмица? Идва зима, а не пролет...отивай утре и говори с хората.
Не ме кръщавайте че не трябва да топли 20 квадрата...
До нас заведението е с хаер 12 и топли 50 квадрата с огромни прозорци еднопластови дограми, вътре е топло ще кажеш че печка си запалил.....
Климатика си духа направо горещо...
Тъй че не трябвало да топли, това са лафове на разни продавачи, и мързеливи монтажници, който ги мързи да си свършат работата както трябва...
Има си спецификация ако спецификацията е вярна. трябва да отдава топлина колкото един калорифер, да го ебам.. 9ea0dc54a642afe8dc48915eb8f19ffd.jpg
Ако не си покрива параметрите дадени от завода, или завода лъже, или нашите тъпанари нещо не правят като хората.
5 дена коментираме и още не си извикал монтажниците май.
е закво да ги вика машината вдига 26° в помещението аз при толкова лятото го пускам на охлаждане моя .. като тоя калорифер на снимката посмъртно няма да топли той е трифазен и е поне 6-7 кВ дори и при -20в казармата имахме такъв печахме си наденици на него
![]()
Явно не е доволен човека, а не действа - само си чешем езиците.За сега е още топло, не знам зимъска какво ще става.
ТРАЯНЕ,това ще е първата 12-ка ХАЙЕР в света,която топли 50кв.м.
точно 12 е и си топли питах собственика, и той потвърди че много топли...
като имате път към Варна минети и са обадете хем ще пием една бира, хем ще има да се цъклите и вие..защото из аз не вярвах, но е факт..