това си е направо за отделна тема : има ли смисъл от wifi модул изобщо?
това си е направо за отделна тема : има ли смисъл от wifi модул изобщо?
Има смисъл,особено с цената на модула тази година,си е направо грехота да го нямаш.
Има смисъл, ако имаш смарт телефон и безжичен Интернет вкъщи. Супер е опцията.
я някой да ми обясни за КЪВ ви е тоз уайфай......
Ами аз съм обяснявал, ама като не искаш или не можеш да вденеш....
За тъпака, седмичният таймер е прекалено сложен. За ежедневния, понякога е необходимо да е сверен поне часовника, което си е предизвикателство. За WiFi модула няма такива ограничения и не се изисква интелект. Стига този, който си джитка с телефона, да не забрави да го включи. Таймерите са устойчиви на склероза![]()
...ако не си семеен и се прибираш по различно време, понякога дори пропускаш.....седмичният няма да върши работа.....пък и не всички клими могат да стоплят стаята за 20 минути....
МНОГО ДОБРЕ разбрахте въпроса ми,ма щом си играете зимъска с градусите-ваш проблем.казвал съм го и пак ще го кажа,експериментирал съм и ефекта е почти 0.зимата ползвам дистанционното само за спиране на машината при почистване
Винаги е било супер да си в Лондон и да си пуснеш климатика вкъщи на макс, да подразниш жената. Това го разбирам само ако машината е във вила, или ако просто си идва с машината.
Този пост е редактиран от Mega; 20-04-16 в 00:55.
Голям майтап ще е, някой да ви хакне климатика...![]()
Значи да обобщим : за Daikin wi-fi контрола не е възможен за FTXB-C, канални тела,таванни касети и таванни тела. За всички други климатици е опция и е възможен.
Уруруто с вграден модул ли е, или съществува като опция чрез допълнително доплащане?
Отделен модул, който е чешки. При мен бе включен в цената, но зависи, откъде го закупиш.