На 30 минути дефрост под 2-3 градуса външна ли беше, аз не бих го изтраял това, то на 2-3-4 часа е дразнещо ако е постоянно без нужда и цяла зима а камо ли на 30мин.
На 30 минути дефрост под 2-3 градуса външна ли беше, аз не бих го изтраял това, то на 2-3-4 часа е дразнещо ако е постоянно без нужда и цяла зима а камо ли на 30мин.
Приложението няма много възможности. При мен на FTXS-K не отчита консумацията. Включваш, изключваш, настройваш градуси, режими, клапи, 3D ако имаш, външна температура, вътрешна температура и седмичен таймер. Може да си изтеглиш приложението и да пробваш демо версията. Снимката е от сега в Пловдив. 35-ца в 30кв. хол и 25-ца в 15кв. спалня с отворени навсякъде врати
Този пост е редактиран от boyanchav; 21-12-17 в 23:37.
то много инфо много нещо ,затруднявам се ..
Как са машините при сегашните условия?
При сегашните климатични условия климатика работи добре.Дефрости си има дори и при видимо чиста ''пита'' под 0 гр.,но не съм усетил дефростите да са на 40мин.Турбината на ауто е адекватна (по моя преценка).На тих режим е доста комфортно.Не очаквам чудеса от машината,но за сега съм доволен.По задълбочени наблюдения върху климатика за сега нямам.
Някой нещо да каже за този климатик Че май се отказах от 2ро уруру че солено ще излезе с две и смятам да слагам такъв като помощник на FTXZ50
Daikin FTXZ50N/RXZ50N
Малко не толкова задълбочено инфо от сегашните климатични условия.Работи все така тихо и незабележимо.Външното винаги чисто-Защо ли ? Изпробвах го на 30гр. ,консумацията не отиде повче от 1kw при положение че го дава 1.4kw.Едвам отцепи 50гр.на изход.За мен има висока консумация 400-450w при задание 21гр.Като цяло работата му е като конвенционална Мидея.Знаех че работи така но чак пък толкоз.Това са реални данни при мен.Другаде може и да не е така. P.S.Възможно е на климатика да му има нещо.Не е нормално на 20мин да прави дефрост.
Този пост е редактиран от popov; 26-02-18 в 16:44.
Пробвай да се обадиш на вносителя,бях чул за подобен проблем при тази серия и разбрах,че ги префлашвали.
Определено на климатика му има нещо.При този дефрост и консумация няма как да не е.Та едно TREO е като флагман пред него .
Ти направо ме остави в потрес. Най-новия модел на Daikin 2к струва... И да се държи по тоя начин. Чак толкова зле ли да е ? Хем не мога, хем не искам да го повярвам !
Daikin FTXZ50N/RXZ50N
Този пост е редактиран от avenger; 27-02-18 в 19:03.
Машината си работи според очакванията. Под -15оС ще се оплаквате.
Ами не работят така,външната платка трябва да се префлашне.
И как става това префлашване ?
Daikin FTXZ50N/RXZ50N