Не, мерси. Ще се оправя. Благодаря. Зарадвай някой друг.
Когато дам shrink на снимките, OCR функцията работи, така че спи спокойно. Не ме мисли.
Не, мерси. Ще се оправя. Благодаря. Зарадвай някой друг.
Когато дам shrink на снимките, OCR функцията работи, така че спи спокойно. Не ме мисли.
Този пост е редактиран от tripod731; 08-05-18 в 23:30.
Ако си мислиш, че с Гугъл преводач на телефон ще разбереш как работи тази машина, значи много, ама много се лъжеш! Аз имам Тошиба, която е доволно сложна, но не колкото този Дайкин. Има бутони, които имат по няколко функции. Има бутони, които правят различни неща, в зависимост от това дали ги натиснеш 1 път, 2 пъти, задържиш 3 сек., задържиш 10 сек. Има функции, които работят само при изключен от ДУ климатик. Има информация, която се различава в зависимост от това дали работи или не компресора. Знаеш ли как да си разглобиш и почистиш кутията за прах? Как ще го преведеш това с телефона? И още и още. Как си мислиш, че ще ги налучкаш и разбереш тези работи, че и да ги преведеш от пиктограмите на дисплея на ДУ?
Остави го, явно "чатка" японския....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Извън темата....
"Звъни се във фирма, която се занимава с ремонт на климатици:
- Моят климатик започна да мирише лошо!
- Вероятно трябва да се почисти. Това ще ви струва $$$. Обаче, за вас ще е по-удобно да прочетете инструкцията и сами да си го почистите.
Клиентът, удивен от тази откровенност пита:
- А, вашият шеф знае ли, че по този начин губите пари?
- Точно в това е идеята. Ние получаваме много повече пари, когато нашите клиенти, първоначално се опитат сами да ремонтират нещо..."
И кво прайм тея, които не можем да запояваме и реболваме?
Като имаш кило брашно го дай на пекаря да ти направи хляб.
п.с. Много се съмнявам пък да можеш да свършиш и 1% от това което аз мога в моята професия.
[QUOTE=ccankov73;874632]И кво прайм тея, които не можем да запояваме и реболваме?
Като имаш кило брашно го дай на пекаря да ти направи хляб.
Тук обаче идва и другият момент, а именно: дали ще попаднеш на "пекаря" или на "бръснаря"?
От тук, всяко следващо мнение, което не свързано с темата, ще бъде изтрито.
Браво, хареса ми! Много шлака - йок файда!
Та по темата:
Кажете друга марка и модел, който да е конкурентен на Urusara? Мисля да го върна и да доплатя за нов. Фен съм на Daikin, но все пак съм женен за друга.
Този пост е редактиран от tripod731; 15-05-18 в 21:36.
Колко пари искаш да те отърва от гейшата дето не можеш да и затвориш устата? Сериозно питам.
Взе ми думите от устата.
Да казва цена и някой да го отърве от гейшата която му говори постоянно.Не мога само да разбера как си купуваш японско уруру и почваш да ревеш като
малко дете ,че еди какво си в машината не ти харесвало и еди какво не можеш да резбереш от инструкцията или дистанционното.
Този пост е редактиран от Genadi80; 12-05-18 в 07:47.
Бърз тест: Имате ли чувство за хумор? ,
а иначе има де : https://forum.setcombg.com/купува/
Този пост е редактиран от ccankov73; 14-05-18 в 04:08.