Нямам този модел Дайкин и не мога да отговоря. В инструкцията сигурно пише, но някак си не ми се струва добра оферта аз да ти я превеждам.
Нямам този модел Дайкин и не мога да отговоря. В инструкцията сигурно пише, но някак си не ми се струва добра оферта аз да ти я превеждам.
За теб не зная, но аз японски изобщо не знам. С малко помощ от Гугъл, обаче и с много инат, се справих с инструкциите за моите машини. Просто не разчитам някой друг да ме "почеше по гърба". Успех!
Изобщо не си наясно с тази техника и интересно, защо си купил климатик с който не можеш да се оправиш. Виждам, че си голяма работа и ще разучиш Тошиба DR за 1 ден, че и по-малко. Аз не съм толкова умен и предпочитам да чета техническа документация. Интересно защо отряза говорителя и продължаваш да питаш. Написах ти, че без инструкция няма да се оправиш, ама к`во ли давам акъл на човек, който има "умен" телефон и той ще му преведе климатика.
За последен път-не си наясно с тази техника. Ако си мислиш, че с този превод на ДУ, който Цецо Божков е качил на добра воля, могат да се ползват всички функции на моя климатик, нямаше да си правя труда да превеждам инструкции /няколко/. Че съм проЗ, проЗ, съм, ама съм и мързелив. Пък телефонът много не го ползвам за преводи. Ти като имаш превод на твоето ДУ, оправи ли се?
Браво, виждал съм хора, дето за седмица стават професори в този форум, но вече е регистриран и първия случай на някой, който е станал японец...
Много наглост и високомерие. Такива хора не се нуждаят от помощ. Те знаят всичко!
Темата се заключва.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk