ами сега ги сравняваш 2та и си постоянно потресен ту от единия ,ту от другия![]()
ами сега ги сравняваш 2та и си постоянно потресен ту от единия ,ту от другия![]()
дали си доволен и от 2та е рано да се каже ,зимата предстои
Специално за теб и само днес- като за климатик от 1000лв, съм безкрайно доволен от Дайкин Сенсира 20, г-н Алекси.
Ако това не е достатъчно, приеми, че съм доволен до тук, но обещавам да преосмисля доволството си, накрая на сезона.
До тогава, пожелавам ти търпение и здраве, Свеки!
Зная кога се изравнява сметката с Газът, за малката 7ца.
Здравейте, Честита Коледа. Въпрос, може ли да се влезе в сервизнито меню на Сенсирата? На Фуджака имаше опция да се вдигат градуси те от програма 31.Тук може ли?
От късия тръбен път е. Аз имах същия проблем, но фирмата от която ги купих ми ги удължиха. Трябва да е минимум 3 метра, според инструкциите на Daikin.
Този пост е редактиран от Sefdas; 28-01-22 в 14:39.
Реших да изпробвам, колко е шумно вътрешното тяло, като задам трета степен на вентилатора, но нещо не се получава промяна в работата му. Не трябна ли да увеличи оборотите? От както е монтиран се ползва на автоматичен вентилатор.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Вдигни и градусите, не само вентилатора. Той се управлява и по температурата на топлообменика.
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Мерси, ще пробвам.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Не е нужно да променяш градусите- няма да се получи нищо!
Ще вдигне турбината когато това е удачно.
Софтуера е написан перфектно, до тук само според мен.
Искам да кажа, че колкото и са се опитваш да разбереш логиката, по скоро би се вкарал във филм, подобно на "обимайните заподозряни".
Просто го наблюдавай!
А докато не вдигне Т на топлообменника, не дава и гаС на турбината.
Тя се управлява предвид не само Т на ТО, а и СТ.
Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 14-02-22 в 15:03.
Написах 'и по т на то'!!!
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Оказва се, че Сенсира 7ца офи при охлаждане, въпреки по ниският минимум, сравнено с отоплителен режим. Това спира около обяд, когато започва и готвенето.
Кухня 14м2, отворена към още 22м2 помещения. Къща, не особено добра топлоизолация.
Малко под 2 киловатчаса на денонощие.
Наистина съм потресен, но доволството ми продължава .
Чак пък потресен... . Ми то при мен до обед всичко е ОФ - от дистанционните.
като нямаш топлоприходи какво да охлажда?
Изложение, слънцегреене и т.н. , знаеш ги тея неща.
Забравих да поставя кавички.
Долу, в котелното имам 500л бойлер на 60-65 до 70 градуса, който не мога да изразходвам. Т в котелното 28 градуса в момента. На етажа имам още един 80л Който ми е достатъчен. Топлоприходи идват и отвън.
Миналият Август, когато монтираха, Сенсирата, Т у дома беше 30 средна за денонощието.
Другият климатик, през лятото е безполезен.
Предстои ми монтаж на климатик за дневна 20м2 в нова сграда с изолация и пвц дограма , съвсем безпристрастно ако трябва да избирате между този дайкин от темата и фуджитсу 12 LMCE кой бихте избрали . Дефакто аз съм се спрял върху тези двата , но все ме тегли ту към единия ту към другия съпоставяйки ги с техните плюсове и минуси.