То при феномен като теб, какво друго да се получи освен феномен. Като работят по час на ден скоро и друг феномен ще се получи - ще кажеш че миришат на чорапи.
То при феномен като теб, какво друго да се получи освен феномен. Като работят по час на ден скоро и друг феномен ще се получи - ще кажеш че миришат на чорапи.
Близо е до тавана и всичкия пепеляк полепва по стиропора около смукателя.
На охлаждане се използват постоянно, за да не се вмирисват. Или се активира функция подсушаване на изпарителя след използване.
За другото са ти отговорили - много са близко до тавана.
Още около седмица ползване по начина който описваш ще миришат на застояло.
- - - - - - - - - -
Краката не ми миришат след като открих военните кубинки Ти едва ли ще ги откриеш.
Този пост е редактиран от rym; 25-06-21 в 16:19.
като гледам как е направен тавана ,с тия аматьорските стиропорени плоскости залепени с ляво копитце виждам кой всъщност е "професора" в тази дискусия
Явно пак не знаеш, но това не ти пречи да дрънкаш глупости.
18 см е от предния ръб до тавана. Сложих снимка на предния си пост.
- - - - - - - - - -
Тези стиропорни плоскости след 1 месец ще бъдат шпакловани с мрежа. Но това няма нищо общо с климатика и вашите професорски познания. Аз нямам претенции за професор и точно затова питам.
Измествате темата за да прикриете некомпетентността си.
Този пост е редактиран от rym; 25-06-21 в 16:38.
Трябваше да е 20 сантиметра и нямашр да има чернилка. 2 сантима по-надоле и нямаше да има нужда и от ветробран.
Този пост е редактиран от the inquirer; 25-06-21 в 16:50.
Колега стиропора има свойството да се наелектризирава. По този начин част от пепелта която засмуква климатика остава по плоскостите. Като ги шпакловаш няма да им проблем.
Супер, на 3 сантиметра или повече от тавана. По тази инструкция може да се монтира на 2 метра и 50 сантиметра от тавана и да си имаме подов климатик.
Аз бих оставил естествения филтър от таванки да прави първичното филтриране, така ще постъпва филтриран от грубите прахови частици поток.
Този пост е редактиран от the inquirer; 25-06-21 в 18:02.