Еми да понагодим малко краставиците по Евро стандарта .
Еми да понагодим малко краставиците по Евро стандарта .
Може разликата да е в това , че модела се среща в 2 модификации FTXC...A , FTXC...B , а отскоро и трета FTXC...C . Зависи от заложения софтуер и "изтеглената клечка". Те дори вътрешните тела са с различен дизайн...
п.п. моят приятел е слагал основно с индекс B .
p.p.p. Ако наистина в твоя модел няма ненужни дефрости това е идеалния бюджетен климатик !
Този пост е редактиран от dimon; 17-03-21 в 14:12.
Моят е FTXC25B , в темата е обсъждан и FTXC35B . Темата е от 6-7 страници не е толкова голяма , ако някой го интересува . Ако модела е толкова "дефектен " , не разбирам защо твоя приятел си е причинил това да монтира над 100 броя за толкова кратко време . Да не е като приказката " Не гледай чадо какво приказвам , а гледай какво правя" .
Смени Боба с една Сенсира , има три години гаранция . Ще останеш доволен .
дефроства щото е случил на човек .. ако беше в моите ръце я направи 3-4 дефроста на сезон я не ( зависи колко ще заскрежава )
Боба от последните с правоъгълните външни тела и те не дефростват по времме . Имаше отзив на един колега с 2 Боба единия с квадратното тяло , един с правоъгълното , мисля 2019 г. производство , този с правоъгълното беше с оправен дефрост . Не знам само в коя тема беше пуснал отзиви и снимки .
Ftxc-b няма не нужни дефроси както Ftxb(bob).
Килограмите са еднакви на ftxc-b и на ftxc-c,няма орязване.
IMG_20210317_151641.jpg
IMG_20210317_152031.jpg
Този пост е редактиран от necata2; 17-03-21 в 17:36.
Никой не навивам ,друго което ми казаха което не го пише е ,че след като му сложиш Wifi ще може да се свързва с гласови програми Amazon Alexa или Google Assistant,но това след като го изпробвам ще кажа дали става.
Бобовете са все с квадратни тела. Последните са с квадратна решетка на вентилатора , първите са с кръгла. Приличат на FTX. Малки тела . Няма Боб с оправен дефрост. Лично на моя съм сменял 3 външни платки - от чешките и турските модели , мерил съм с машинката на Дайкин всички показатели и т.н.
Всички платки правят дефрости- няма оправен дефрост.
Мисля, че нарочно ги правят така...
RXB-C , това е външното на последните Бобчета . От такъв вземал ли си платка ?
Когато имаш информация моля да споделиш. Повече от година се чудя, защо при моите не работи гласовото управление. Така ще разбера дали проблема е в Гугъл, както приложението ми казва или в софта на ЛГ.
Я пак помисли преди да се изказваш категорично след като прочетеш тази темата?